1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Firmware napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dzikrk, Kwiecień 11, 2010.

  1. dzikrk

    dzikrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Gdański
    Jaki firmware muszę sobie wgrać żeby gry z xbox 1 chodziły na płytach dvd-5 lub nawet cd (jak się zmieszczą)? Jest wgle taka opcja?
    Mam zbanowaną konsolę jak coś:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Musisz mieć emulatory z xbox 1, które są np na HDD wgrane
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Aby grać w gry z xboxa musisz mieć oryginalny HDD i nic więcej :) jeśli chodzi o oryginały a do piratów musisz mieć jeszcze wgrany iXtreme
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz miec xtreme zeby chodzily na zwyklych dvd. jak masz ixtreme to musza byc na DVD DL.
     
  6. Warsand

    Warsand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    nie opłaca się wgrywać xtreme, HDD załatwia sprawę
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz ixtreme to MUSZA byc na DL. Xtreme czyta na DVD5. HDD musisz posiadac niezaleznie od fw i czy to kopia czy oryginal.
     
Wczytywanie...

Poleć forum