1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Firmware

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jarofx, Maj 18, 2010.

  1. jarofx

    jarofx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    Witam:).Prosiłbym o najnowszy Firmware xtreme(nie ixtreme) z normalna prędkością odczytu;) .ps szukałem i nie mogłem nigdzie znaleźć!:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Może powiesz jaki masz napęd?
     
  4. jarofx

    jarofx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
  5. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    z tego co sie orientuje to jesli pobierzesz paczke ixtreme to w niej masz rowniez oryginalne wersje fw
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. jarofx

    jarofx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    Czym się różnią Xtreme 5.3A, 5.3B, 5.3C, i 5.3D ??
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    predkoscia odczytu. wersja A dziala na standardowych 12x i ta wgraj.
     
  9. jarofx

    jarofx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    Mam jeszcze jedno pytanko xtreme wgrywa się tak samo jak ixtreme ??Mam zamiar wgrać go przez BIOS Flash.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum