1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Firmware ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LaserDGL, Lipiec 19, 2010.

  1. LaserDGL

    LaserDGL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Co to jest ? I jak to sprawdzić jakie jest ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    to oprogramowanie pamieci napedu konsoli,trzeba z oryginalnego zmienic na ixtreme zeby naped czytal kopie,zeby sprawdzic jaki masz musisz wkladac i probowac gry z roznymi wave-ami...jaki najwyzszy wave bedzie dzialal,dopasowujesz do ixtreme...pozdro
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Firmware - oprogramowanie firmowe; tak doslownie mozna tlumaczyc
    Jesli chodzi o oprogramowanie napedu/chodzi ci o przerobke to Venom akurat to wytlumaczyl.
     
  5. LaserDGL

    LaserDGL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Mam wersje xboxa arcade. Nie mam przerobione i nie chce przerabiać więc jaką mam wersje oryginalnie ?
     
  6. d0m3l

    d0m3l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    No to wtedy zależy od napędu, ale jeśli nie była przerobiona to jest to oryginalne oprogramowanie, które można przerobić na ixtreme, odpowiednio do twojego napędu instrukcje znajdziesz na forum, bądź przerobisz za pośrednictwem allegro.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ale powiedz po co Ci sa takie informacje. Podamy Ci konkretny numerek i co?
    Masz oryginalny wiec na live mozesz grac ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum