1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Firmweb LT + 1.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez luqi909, Maj 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. luqi909

    luqi909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam państwa
    mam firmweb 1.51 i Słyszałem ze banuja po podłączeniu do internetu konsole mam od dawna ściagnołem dużo gierek teraz chciałbym wypróbować firmweb lt+ 1.1 Czy gry z 1.51 będa działaćna nim ? czy istnieje mozliwość dostania bana ? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    co to jest firmweb?
     
  4. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    firmware*

    Co do pytan to Tak
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak wgrasz lt+ to stare gry tez ci bedą działać....
     
  6. luqi909

    luqi909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a będe mógł bez przeszkód grac bez bana przez neta ♥ ? <sory za błąd o firmware mi chodziło>
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zawsze jest ryzyko bana....ale napewno mniejsze niż na tym twoim starym 1.51....
     
  8. luqi909

    luqi909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w serwisie mówią ze mozna grac ile wlezie na tym . bo niby wtedy nie wykryje ze konsola jest przerobiona
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie sluchaj ich...zawsze jest ryzyko....pamiętaj o tym
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No wlasnie niby. Nie ma 100% zabezpieczenia przed banem.
    Zamykam.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum