1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

First Strike DLC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PiotrekDK, Luty 2, 2011.

  1. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    orientuje sie ktos dlaczego nie moge sciagnac dlc do black ops?
    na xboxie wyskakuje mi ze:
    ten element jest niedostepny z biezacej lokalizacji.
    a jak prubuje na xbox.com/pl to wyskakuje
    O nie... to nie powinno było się zdarzyć.Wydaje się, że wystąpił błąd w systemie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Z tego co widze to nie możesz ściągnąć tego bo nie jest to dotępne w Polsce.Może sie myle.Spróbuje coś poszperać w google.
     
  4. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Temat opisywany, sa 2 wersje PL i ENG jezeli masz wersje gry PL i konto PL sciagasz dodatek PL i niema problemu. Jezeli wersje gry ENG a konto PL to juz jest problem, podobnie konto nie migrowane a PL wersje gry tez problem.
    Gdzies to bylo opisane dokladniej na forum poszukaj.

    Ps: Mapa Berlin cos pieknego, przypomina stare dobre Cod-y.
     
  5. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    migrowalem na PLlive , mieszkam w Dani a gre mam ENG
     
  6. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    ktos pamieta gdzie to bylo opisywane bo nie moge znalesc?
     
  7. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    co to znaczy VPN?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    podziekowal
    a co jak bym utworzyl nowe konto na UK i sciagnol dlc
    a potem spowrotem zalogowal na swoim na PL to bede mial te DLC?
    bo sciagniete materialy sa prywiazane do konsoli, tak?
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie sciagniesz, bez vpn.
    Jezeli uzyjesz VPN to tak.
     
  12. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    ok juro bede prubowal sie pobawic z tym
    dzieki
     
  13. EricPL

    EricPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie jak nie mam przerobionej konsoli to istnieje możliwośc wrzucenia first strike w jakiś sposób ?? Pozdrawiam
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz znalezc first strike w wersji non-jtag tzn. gra + profil. Dodatkowo musisz miec polaczenie z xbl.
     
Wczytywanie...

Poleć forum