1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flacon nie czyta płyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez remos997, Grudzień 27, 2011.

  1. remos997

    remos997 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Witonia Poland
    Siema ! Mam flacona 20 gb którego nabyłem za 450 zł. Wszystko fajnie tylko że jak włoże płyte to pisze odczytywanie i odrazu zaraz otwórz napęd ;/ W czym problem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  5. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też mam czasem taki problem, ale wystarczy na jakieś 10 minut wsadzić płytkę czyszczącą do napędu i wszystko na nowo działa :)
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Pięknie, a instrukcje obsługi konsoli czytałeś? Stoi tam jak byk że nie wolno stosować żadnych płyt czyszczących bo można zarznac laser i napęd. Wymienić laser, kosztuje grosze.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  7. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sadze ze juz dziala , sam raz mialem taki problem , zostawilem konsolke na jakies 3h a potem juz dziala bez przerwy z ponad rok czasu.
     
  8. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyczyść laser nałóż nowy smar na prowadnice i spróbuj sił w kalibracji lasera (nie polecam samemu bo można spalić laser)
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak umie używać miernika nic się nie stanie i czy go spali czy nie ma znaczenia bo i tak jest do wymiany i obecnie nie działa
     
  10. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale kalibracja lasera nie zawsze pomaga ale można spróbować.A co do wymiany lasera to się nie opłaca bo na rynku są tylko chińskie podróbki pochodzi z 6 miesięcy i znowu do wymiany
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na jego miejscu bym se kupił RGH lub xkey i spokój z płytami napędu dochodzą do 70% ceny RGH
     
  12. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Świętą racja nowy napęd z wymianą kosztuje ok 180 zł dokłada 70 i ma rgh
     
Wczytywanie...

Poleć forum