1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flaga czy nie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bankai, Listopad 28, 2011.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam problem kupilem konsole w wakacje nie przerobiona! ostatnio chce zagrac w assa.. (dobrze nagrany) i nie dziala , bylo juz kilka tematow o tym byc moze mam zla przerobke ,znaczy facet w serwieise zle zrobil poczekam na lt3.0 i tyle ,ale chodzi mi o cos innego.

    1 Mozna usunac przerobke??
    2 Kupilem nie przerobiona konsole czy wczesniej mogla byc przerobiona i dostac flage??
    3 czy to prawda z ejak ma sie flage to nie dzialaja xgd3?


    a i czy jak ja przerobilem (a wydaje mi sie ze to 1 raz dla tej konsoli) ale czy jak ja przerobilem to nadal ma flage?
    konsola na live nie byla przenjamniej nie od kiedy ja ja mam czyli jakies pol roku moze kiedys inny wlasciciel

    pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    1. Tak
    2. Pewnie że mogła tylko że nie da się tego sprawdzić.
    3. Trochę pokręciłeś. Jeśli nie działają gry XGD3 i wyskakuje stosowny komunikat to w tym momencie jest flagowana konsola.

    Co do flagi to chyba nie da się jej skasować. Najrozsądniej będzie połączyć się z LIVE po fali banów.
     
  5. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w noie polacze jej z livem nie mam takiego neta znaczy no wyskakuje mi nie rozpoznana plyta raczej "fachowiec" zrobil mi lt 1.9 a nie 2.0 raczej ale pewny nie jestem. teraz nie wiem czy mam flage czy nie ale no kurde chyba ja ja przerabialem 1 raz ale no pewny to nie jestem
     
  6. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mowiac stosowny komunikat co masz na mysli?> to flaga nie ban wiec niewiem jaki komunikat
     
  7. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aaa jeszcze jedno no zaluzmy ze mam flage jestem caly czas ofline NO MAM FLAGE ZALUZMY to beda dzialac gry xgd3?
     
  8. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Flaga a gry XGD3 nie maja ze soba nic wspolnego - flaga jest odnosnie banowania na live a zabezpieczenia swoja droga.
    Flage da sie oczywiscie sciagnac - w dobrym profesjonalnym serwisie zaplacisz okolo 70-80 zl.
    DLA WSZYSTKICH, KTORZY UWAZAJA ZE SIE NIE DA SCIAGNAC FLAGI: How to unflag Xbox 360
     
  9. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak chcesz usunac przerobke wystarczy wgrac jeszcze raz dasha i po sprawie masz konsole bez lt :p
     
  10. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ale firmware w napedzie zostaje. Nie wystarczy wgrac dasha - to nie ps3. Trzeba w serwisie (albo samemu jesli potrafisz) przywrocic stock'owy firmware napedu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum