1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flaga - pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Utyk, Wrzesień 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siemano.

    Powiedzcie mi bo się nie orientuję jak to jest z oflagowaniem. Miałem dawno temu ix 1.6 i nie wrzucałem do niej gier z AP 2.5. Lecz niestety mój brat idiota po wgraniu LT+ i wrzuceniu nowego dasha odpalił COD BO. Pojawił się czarny ekran to chyba wiecie o co chodzi.
    Pytanie mogę mieć z tego flagę czy nie ?

    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    mozesz miec ale ja tez mam hehe i jak narazie od dluzszego czasu jade online i nie dostalem bana moze w tym roku zgarne ale to sie nazywa ryzyko zawodowe hehe jak zgarne kupie druga konsole co sie nagralem to nagralem i zaoszczedzilem moze gdyby byly gry tansze i lepsze zarobki to jechal bym na orginalach a jak kazdy dobrze wie polska jest 50 lat za murzynami :)
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    za flage zwieksza sie ryzyko bana przy fali ,jak grasz online. za ap25 jak sie nie uruchomi ja otrzymujesz na forum sa posty dotyczace tego czy masz oflagowana czy nie i jak to sprawdzic
     
  5. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Słyszałem że LT+ blokuje dostanie flagi
     
  6. Oski91

    Oski91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wazne co uzywasz - jesli chocby raz jeden zagrasz online na pirackim sofcie to bana masz gwarantowanego predzej czy pozniej
     
  7. Kyron

    Kyron Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    360
    Polubienia:
    206
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    I bardzo dobrze.Nie ma ryzyka nie ma zabawy.
     
  8. zabaco

    zabaco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trzeba szaleć i ryzykować ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum