1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flasch bez dodatkowych urządzeń ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krxkedkoy, Marzec 21, 2010.

  1. krxkedkoy

    krxkedkoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam lt 1.0 i zastanawiam się czy da się wgrać nowe oprogramowanie bez dokupywania dodatkowych urządzeń (kity) ? Klucz mam zgrany z napędu .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    da sie przez SATA w kompie ale skoro masz LT to co chcesz wgrywac, nie dziala ci cos czy jak
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie chce wgrac 1.1, bo niedawno wszedł update.
     
  5. krxkedkoy

    krxkedkoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytam tak z wyprzedzeniem . Może ktoś podesłać linka jak zrobić to bez tych probe itp ?
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    jeżeli masz klucz to potrzebujesz tylko kabel sata :)
     
  8. krxkedkoy

    krxkedkoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli te wszystkie wynalazki służą tylko do pobrania klucza a cały flasch napędu odbywa się poprzez PC i złącze SATA
     
  9. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    tak jest
     
  10. krxkedkoy

    krxkedkoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra a co z odpaleniem konsoli bez podłączonego napędu ? Podobno coś wtedy zapisuje się na konsoli , że została odpalona bez dvd
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nic nie zostaje zapisane. ktos kiedys plotke rzucil i wszyscy do dzisiaj to powtarzaja.
     
  12. krxkedkoy

    krxkedkoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra czyli tak

    1. rozkladam konsole.
    2. odlaczam kabel sata od napedu (zasilanie napędu zostaje)
    3. wlaczam konsole, wysuwam tacke
    4. wyciagam kabel od zasilania
    5. wsuwam tacke do polowy, podlaczam zasilanie napedu z PC
    6. podlaczam naped kablem sata do pc
    7. w jungle flasher przechodze do zakladki dvdkey32, ustawiam port sata
    8. co dalej ?

    Mam takie pliki :

    # Dummy.bin
    # Identify.bin
    # Inquiry.bin
    # Key.bin
    # Serial.bin
     
  13. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  14. krxkedkoy

    krxkedkoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wysunięta tacka jest konieczne również przy wgrywaniu ?
    Od czego są sterowniki PortIO32 ? Również są wymagane ?
     
  15. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Przy wgrywaniu nie musisz wyciągać tacki. Sterowniki są wymagane do JF.
     
  16. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    jezeli jedziesz w dosflash to nic nie musisz wyciągać
     
  17. krxkedkoy

    krxkedkoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Wgrywaj w Dosflashu,łatwiej. W JF też nie trzeba wyciągać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum