1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash 0225 winbond

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid2157, Luty 4, 2012.

  1. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem konsolę z napędem 0225 winbond napęd posiada lt+ 2.0 co potrzebne będzie do aktualizacji na lt+ 3.0 i jak wykonać tą aktualizację. Może jakiś link do zrozumiałego i dokładnego poradnika
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    potrzebny Ci będzie:
    -komputer z kompatybilnym kontrolerem SATA (nie na wszystkich działa), jak nie bedzie działać to musisz zakupić przejściówke USB-SATA na chipie VIA
    - Konsole która będzie źródłem zasilania
    - kabelek SATA
    Poradniki do tego są na forum wystarczy poszukać :)

    Pozdrawiam
     
  4. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    komputer z kontrolerem via posiadam przerabiałem napęd benq kabel i konsolę też. Napęd chyba jest po drillu
     
  5. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jak wyciągnąć klucz z napędu ? może jest jakiś poradnik ?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    jak ma już wgrane LT to musi być odblokowany. Litości, na necie wszystko jest... Włączasz JF, zakładka DVDKey32, szukasz swój port, naciskasz na Slimkey jak wyskoczy okienko naciskasz NIE i już zczytuje klucz, te pliki zapisujesz. Później jak wyskoczy okienko naciskasz na TAK, właduje Ci pliki z LT3.0 (najpierw oczywiście ściągnij) (tutaj zakładka MTKFlash) > później przeprowadź napęd w Vendor Mode i Write po wgraniu Outro / ATA Reset. napęd gotowy :)
     
  7. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    może mieć przecież zablokowany napęd po przeróbce ;) ale jeżeli jest drill to przy unlocku wystarczy palec przyłożyć i odblokuje ;)
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ja mam lepsza radę. Tak po koleżeński :) zacznij od tutoriala jungleflasher.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum