1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FLASH 93450c - Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kaczus, Listopad 27, 2010.

  1. kaczus

    kaczus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Skoro dział świeżaka, to trzeba się zniżyć :)

    Panowie, pytanie:
    Czy po wykonaniu cięcia ścieżek wraz z mostkiem j/niżej
    http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/[tutorial]-flash-lite-0n-v3-[83850cv2-93450c]-47607.html

    można wykonać operację sczytywania klucza poprzez własnoręczne PROBE? ( http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/jak-wykonac-samemu-probe-spear-do-liteona-tutorial-40125.html )

    Rozumiem, że procedura jest identyczna.

    Dzięki wielkie, pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak masz napęd v3 i chcesz odczytać klucz to tylko ciecie ścieżek
    spear jest tylko do liteona v1
     
  4. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Jw tylko ciecie ale zobacz metoda wysowania tacki takie liteony (8xxxx,9xxxx) tez sie trafialy najpierw tacka pozniej ciecie
     
  5. kaczus

    kaczus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Rozumiem, iż wykonujemy kolejno:
    1. cięcie ścieżek
    2. tworzymy mostki - czy dla bezpieczeństwa mogę puścić 10-cio kilowy rezystor z napięcia 3,3v?
    3. podłączamy samą płytkę napędu przez SATA do PC + napięcie z konsoli i sczytujemy banki (kod) przez dosflash'a
    4. generujemy nowy flash poprzez JungleFlasher
    5. usuwamy mostki (pkt.2) powracając połączenia do pierwotnej postaci
    6. wgrywamy nowo utworzony soft (cfw.bin) na napęd poprzez dosflash ?

    Czegoś nie rozumiem, czy napęd poprawnie sczyta nowy flash po złączeniu ścieżek bez żadnych przyrządów jak CK3/Spear?
     
  6. kaczus

    kaczus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
  7. kaczus

    kaczus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Odświeżam..

    Z wyrazami szacunku dla moderatorów :) [w razie odpowiedzi bardzo proszę o usunięcie owego jak i powyższego postu, w celu uniknięcia "zbędnego" nabijania postów] - dzieki.
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak
    tak - nie
    tak
    tak
    tak
    tak

    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum