1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash Benq

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez MARGRA26, Marzec 7, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Witam mam male pytanko odnosnie flashowania napedu benq chodzi mi o to czy musze tacke wysowac do polowy tak jak jest w tym tutariolu http://xboxforum.pl/artykuly-f206/flash-samsung-benq-jungleflasher-8932.html czy nie konieczne jest kombinowanie z ta tacka?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdz to sie przekonasz

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Dzieki wielkie , bardzo mi pomogles hehe.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja tutaj nie widzę problemów, sprawdzasz czy da się bez tacki jak nie to ją wysuwasz. Na to czy ma być wpływają czynniki jak kontroler i fw napędu więc...
     
  6. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Dzieki kolego ~akir
    :) Pozdro
     
  7. kurdak

    kurdak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    MARGRA26 Ja powiem Ci że w moim liteonie taki zabieg jest potrzebny aby upewnić się czy napęd się włączył i załadował soft, Można też śledzić diodę aż mignie ;] A jak u Ciebie jest to nie wiem ;]
    ~akir Pięknie nabijasz posty ;] za takie coś powinien być warn :D
     
  8. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    kurdak czekam az brat podrzuci mi tego x-a , to bd probowal najpierw bez kombinowania z ta tacka , a jak nie bedzie sie dalo to wtedy pokombinuje :)
     
  9. kurdak

    kurdak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aż przeczytałem ;] Nie widzę problemów żeby ręcznie wysunąć tackę;] Podejrzewam że albo otwór do awaryjnego wysunięcia .. ewentualnie nie wiem czy to zadziała można wysunąć przyciskiem i przytrzymać na chama .. tacka poszarpie się raz w jedną raz w drugą i odpuści sobie ;]
     
  10. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Tak to naped rozwalisz. Rozbierasz naped i przesuwasz blokade w lewo.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  11. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Witam Panowie i Panie :p chcialbym sie Was poradzic w sprawie flashowania benq , konsola ktora mam przerobic ma ixtreme 1,6 , nie wiem jak lepiej zrobic wgrac org .FW czy wystarczy update dasha ktory usunie mi przerobke i pozniej odrazu wgrac lt3.0 ?
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn

    Wgraj nowego dasha. Wyciąg ofw, potem cfw z lt3 i jazda!

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  13. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Kurcze nie moge zrobic aktualizacji wywala mi blad
    kod statusu :3151 396B B600 0402 C005 3002
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z pendriva dasha 599 zobacz,jaka data produkcji??mozliwe ze naped podmieniony
     
  15. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    zrobiłem tak -http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/problem-z-dashboardem-94692-2.html3 post str 2
    Teraz po aktualizacjo moj naped to 0443 a w paczce od C4eva nie widze tam lt 3.0 do tego napedu

    Sprawa zalatwiona kolega RuNNerka wytlumaczyl mi na gg ktore lt wgrac :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum