1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flash benq

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez wojcislas, Maj 27, 2012.

  1. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Wgrałem lt 3.0 i nie chodzą mi gry takie jak CODMW3 czy assassin's creed revelations. Co mogłem źle zrobić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Źle raczej nic nie zrobiłeś.
    Nie doczytałeś pewnie, że na lt3 wymagana jest topologia.
    W skrócie zrób obraz gry, przepuść przez abgx'a i dalej już wiesz co robić ;]
     
  4. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha dzięki. A mam takie pytanko jeszcze bo kumplowi próbowałem flashować liteona i w momencie gdzie trzeba wyłączyć zasilanie ( wyciągam i wkładam wtyczkę) po ponownym włożeniu zasilania resetuje się komp. O co chodzi??
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki wyskakuje komunikat w konsoli? Poradnik nagrywania w sygnaturce.
     
  6. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nawet nie zdążę przeczytać bo się komp resetuje
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wydrukuj u kolegi/koleżanki/w bibliotece.
     
  8. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A co konkretnie mam zrobić i gdzie to znaleźć??
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możecie mi powiedzieć, czy BenQ flas***e się tak samo, jak LiteOny? Bo miałem wcześniej LiteOna, a teraz planuję znów kupić konsolę i mam jedną na oku, ale ma ona BenQ i nie wiem za bardzo, jak się do niej zabrać. Mam probe v3, jakby co. Da radę to zrobić w windowsie bez DoSflasha?
     
  11. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za link, nie mogłem go znaleźć :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum