1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash/Dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rezus, Grudzień 29, 2011.

  1. Rezus

    Rezus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem tu nowy ale mam nadzieję że szybko wejdę w te tematy ;) .Chciałbym przerobić sobie samemu konsole ale najpierw muszę się trochę o tym po dowiadywać ;) .

    A więc jak sprawdzić jaki mam flash/dashboard? używałem opcji szukaj niestety nie znalazłem nic na ten temat(albo źle szukałem :p)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dashboard możesz sprawdzić w ustawieniach konsoli.
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    zacznij do tego jaką masz konsole i napęd i dash sprawdzasz ustawienia/dane o konsoli tam gdzie litera D
     
  5. Rezus

    Rezus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dashboard:2.0.13599.0.
    Napęd:Hitachi ale nie wiem dokładnie jaki
    Kosola:Xbox Premium
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  7. Rezus

    Rezus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co nam bedzie potrzebne:
    -Nagrany na plyte program Slax 2.1
    -Kontroler SATA VIA (najlepiej VT6421A) (???)
    -Kabel do uziemienia obudowy xboxa z obudowa pc(gdzie mogę go dostać ?)
    -Firmware najnowszy to Ixtreme1.4
     
  8. Rezus

    Rezus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    najnowszy to lt 3.0 fat(benq/liteon) inne napędy lt 2.0 ,lt 3.0 wyjdzie w przyszłym roku
    kontroler sata
    program do flasha jungleflasher/doflasher
    probe to wyciągniecia klucza
    dash narazie 2.0.13604.0 bo wyższym nie pójdą xgd3 bo nie ma lt 3.0 do tego napędu jeszcze
     
  10. Rezus

    Rezus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to w przyszłym roku ? podobno do Hitachi wychodzi miesiąc później. nawet na stronie pisze że już jest tworzony. Jakie okolo są koszta by kupić ten kontroler ,Usb probe i kabel sata? ?
     
  11. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Normalnie ,że w przyszłym.... Dzisiaj mamy 29 grudnia już. A co do cen allegro np. i sprawdź sobie.
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak ma hitachi z slime to nie przerabialne
     
  13. Rezus

    Rezus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pisałem że mam xbox premium.
     

Poleć forum