1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash DG-16D5S

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Paweł Matusik, Listopad 18, 2011.

  1. Paweł Matusik

    Paweł Matusik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem posiadaczem konsoli xbox 360 Slim 4g .Moje pytanie polega na tym czy wiadomo coś juz o Flash nowym napędzie DG-16D5S mam ten napęd i chce przerobic mojego x-a mysle tez o zmianie napędu na 0225 od slim i zrobic na tym flash w srwisie powiedzieli ze koszt napędu to 220 zł a przerobienie i montaz za wziecie tego DG-16D5S
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic to nie da

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. panpodziemia100

    panpodziemia100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można jaśniej? Dlaczego wymiana napędu od innego slima 16D4S nic nie da?Jakby zamienić tego 16D5S na 16D4S PO najnowszej aktualizacji dasha?
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Przede wszystkim nie wyciagniesz klucza z 16D5S
     
  6. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    dobra, jakie prognozy, będzie to kiedyś możliwe bo zaraz kupuję nówkę za 600 zł i fajnie było by wiedzieć chociaż na razie będę łupał na oryginałach, ale może kiedyś...
     
  7. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Klucz można wyciągnąć przy pomocy RGH.
     
  8. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    dobra panowie, myślicie że przeróbka tego napędu to tylko kwestia czasu czy może być lipa ?:)
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    się nie zapowiada ,żeby to nawet w tym roku było bo nawet lt na to nie jest w testach
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    W nowych slimach nie mozna zrobic RGH (chyba, ze cos w tej kwestii sie zmienilo)
     
  11. Paweł Matusik

    Paweł Matusik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widze ze strasznie mało piszą o tym napędzie czytałem na innych forach polskich i zagranicznych i wiadomosci o tym napędzie stoją w miejscu .Wiec napęd musi być strasznie trudny do Flash będzie fajnie jak przeróbka wyjdzie wgl w tym roku jezeli wgl będzie a RGH jest mozliwe na Slim kolega zrobił kosz w serwisie to ok 250-300 zł
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak i napęd płyta jest nowa ,więc najlepiej ją sprzedać komuś co gra w orginały lub się zamienić , bo sprawa się od 2 miesięcy nie ruszyła z lt do tego
     
  13. Paweł Matusik

    Paweł Matusik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki sprubuje sprzedac konsole za 700 zł lub zamienic na slim napewno nie z FW 1175 jezeli ktoś chętny pisać 11569762
     
  14. MarasPower

    MarasPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Philips-LiteOn DG-16D5S Wiadomo coś już o tym przypadku ?
     
  15. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  16. MarasPower

    MarasPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  17. elvistm

    elvistm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. Supex

    Supex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Moje pytanie natomiast jaką metodą przerobimy D5S drilem czy cięciem czy wymiana pcb? Ktoś ma jakieś info??
     
  19. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    drill w pcb w celu odblokowania i następnie flash;)
     
  20. pentrix

    pentrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam pytanie czy jak mam rgh i mam dvdkey to musze jeszcze drilla robic czy moge juz zflashować napęd iwgrać lt3.0
     
  21. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    musisz bez key areny ****a i nic nie zrobisz żeby działało poprawnie dlatego w slimie wydobycie klucza mija się z celem !
     
Wczytywanie...

Poleć forum