1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash do iXTREME 1.61

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez [NOMAD], Grudzień 8, 2009.

  1. [NOMAD]

    [NOMAD] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam piszę bo chciałbym zrobić flash swojej konsoli ale nie używając mojego napędu tylko kupionego samsunga czy potrzebowałbym jakichś specjalnych narzędzi do przerobienia i co myślicie o takim sposobie na przerobienie? Pozdrawiam.:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. [NOMAD]

    [NOMAD] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie no baaardzo pomocni jesteście. Dziękuję za jakże wyczerpujące i interesujące odpowiedzi.
     
  4. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
  5. [NOMAD]

    [NOMAD] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to zakażcie pisania nowych tematów jak już WSZYSTKIE są
     
  6. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    napewno potrzebujesz dvd key z oryginalnego napedu.

    reszta to juz flash wg tutoriala.
     
  7. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Wystarczy key od napedu ktory pracowwal w konsoli i JF ;)
     
  8. [NOMAD]

    [NOMAD] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a opłaca się kupować nowy napęd?
     
  9. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    [NOMAD] zadajemy tutaj pytania, na które nie znajdzesz odpowiedzi na tym forum, a twoja odpowiedź jest w poradnikach.
     
  10. [NOMAD]

    [NOMAD] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    opłaca się kupować nowy napęd?
     
  11. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak ci poprzedni dziala to po co ci nowy?
     
  12. Gary1991

    Gary1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dexter ma dobre tutoriale video pokazuje jak zrobić flash, zczytać klucz itp. na pm napisz dam ci link :)
     
  13. [NOMAD]

    [NOMAD] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest możliwość tak że jak się kupi nowy i przerobi to będzie potem można wrócić do starego i grać na oryginałach przez neta?
     
  14. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Na przerobionym napędzie też możesz grać przez neta:) ale grozi to banem:(
    Jak będziesz chciał wrócić do starego/nie przerobionego napędu to będziesz mógł grać przez internet:)
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mozliwosc jest ale i tak mozesz wychaczyc bana
     
  16. [NOMAD]

    [NOMAD] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ej a wy macie flash ? co jest według was lepsze granie bez neta czy na kupowanie oryginałów??
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    wg mnei zdecydowanie lepiej jest grać przez internet dlatego postawiłem na oryginały
     
  18. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to zalezy co cie kreci :)

    ja gram w single i w tym celu kupilem konsole.
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    zresztą jest o tym temat w dziale offtop

    a ten temat zamykam bo to wszystko już było
     
Wczytywanie...

Poleć forum