1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash i ciągły błąd e64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matiu322, Maj 3, 2012.

  1. Matiu322

    Matiu322 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mój napęd to liteon DG-16d2s z chipem winbond robiłem już flasha 8 raz i ciągle to samo błąd e64 wszystko robie wg poradnika z forum dodaje że napęd był wcześniej przerabiany tylko po aktualizacji straciłem flasha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ten napęd podałeś to nie jest naped z slima tylko z fata
     
  4. Matiu322

    Matiu322 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na chipie na napędzie mam zaczyna sie od 05....
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    To niema nic do rzeczy. Masz 16d2s. Czy w jf wgrywasz plik ltplus 0251 v3.0?
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    mam wrazenie ze kolega myli napędy i wgrał zly soft
     
  8. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    No to kilka możliwości - zły firmware wgrałeś, napęd nie ma firmware, tacka jest nie domknięta, chip jest zepsuty, problem z kablem SATA. Odrzucam możliwość problemu w nand więc pozostają powyższe możliwości. Spróbuj wgrać stare firmware tzn orginalne (OFW - stock firmware).
     
Wczytywanie...

Poleć forum