1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash ihas 524 du

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fikolaj, Marzec 18, 2014.

  1. fikolaj

    fikolaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kielce
    Witam
    Nie mogevnigdzie znalezc informacji w jaki spisob zflaszowac podany naped.
    Prosze o porady.

    Po uzyciu iextreme burner max pojawia sie komunikat ze flasz sie udal ale pkyty wypalaja sie do 50% i wywala blad.

    Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. fikolaj

    fikolaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kielce
    Nie pomaga

    Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e
     
  5. fikolaj

    fikolaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kielce
    Cos ktos ma pomysly?

    Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e
     
  6. rafal47

    rafal47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli BurnerMAX nie obsługuje twojej nagrywarki to masz 2 opcje:

    -Czekać cierpliwie, aż twoja nagrywarka będzie wspierana, na co jest bardzo mała szansa bo już od dawna nie jest aktualizowana baza obsługiwanych nagrywarek

    -Kupić nową nagrywarkę najlepiej IHAS z serii B
     
  7. fikolaj

    fikolaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kielce
    Burnermax paczuje wypalarke, pozniej w imgburn przestrzen na plycie zwieksza sie z 8.5 do 8.7gb, zaczyma sie normalnie wypalac ale przy 50% wywala blad. Sprawdzalem juz z 3 grami

    Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e
     
  8. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Masz pecha bo rev d jest najgorszą do paytools praktycznie nikomu nie nagrywa z tym programem. Zostaje testować z ustawieniami nagrywarki plus nagrywać na verbatimach lub zrezygnować z paytools nagrywać normalnie xgd3 kopie truncated.
     
  9. fikolaj

    fikolaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kielce
    możesZ przybliżyć mi temat?
     
  10. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Truncated kopie xgd3 nie pelne. Bez mp3fix nie dzialaja z dysku konsoli, plus niezbyt nadaja sie na xbox live. Nie wlaczasz paytools tylko np clone cd i nagrywasz i jak sie pyta czy do konca plyty klikasz , ze tak. Nie dziala na gry xgd3 z civ.
     
  11. fikolaj

    fikolaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kielce
    Czyli clone cd mam sprubowac nagrac cos, tak? Skoro nie sa w pelni nagrane to beda normalnie dzialac?

    Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e
     
Wczytywanie...

Poleć forum