1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash iXtreme LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Psilocybe, Wrzesień 15, 2013.

  1. Psilocybe

    Psilocybe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema
    Mam zamiar kupić swoją pierwszą konsolę, mam już jedną na oku, nie przerobioną. Chcę ją od razu przerobić, dużo czytam i mam jeszcze większy mętlik w głowie.
    1. Do podłączenia napędu z xboxa do PC potrzebuję jakiegoś adaptera czy mogę poprostu go podpiąć do SATA na płycie głównej PC`ta?
    2. Jeśli wgram najnowszy dashboard 16537 z flshem nie będzie problemów i uruchomieniem GTA V?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Normalnie do SATA na płycie główne PC.
     
  4. Psilocybe

    Psilocybe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponawiam pytanie gdyż zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi.
    Jeśli wgram najnowszy dashboard 16537 z flshem nie będzie problemów i uruchomieniem GTA V?
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie będzie żadnych problemów.
     
  6. Psilocybe

    Psilocybe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli biorę konsolę :)
    Zostaje jeszcze sprawa dysku, mogę kupić obudowę i wsadzić do niej obojętnie jaki dysk 2,5"?
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie możesz musi być od ms lub przystosowany do xboxa. Ile chcesz na to dać? polecam 320gb i xbox slim.
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie, jeżeli wstawisz tam byle jaki to tylko max 32GB.
    Dysk musi być oryginalny od M$ do X360.
     
Wczytywanie...

Poleć forum