1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flash - jaki okres

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Abaddone`, Czerwiec 3, 2010.

  1. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    Witam. Jutro mam zamiar oddac do serwisu x`a zeby wgrali mi nowego flasha bo nie chodza mi nawsze gierki a dokladnie te najnowsze i pytanie brzmi co jaki czas trzeba "aktualizowac" i co jaki czas pojawia sie takie cos? pół roku, rok czy roznie bywa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Napisz jaką masz teraz przeróbkę. Słyszałeś o tym, że można gry patchować i nie trzeba mieć najnowszego flasha? ;]
     
  4. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    tego nie slyszalem? i mozesz mi cos wiecej na ten temat powiedziec? a co do przerobki to nie wiem jaka mam bo zabardzo sie nie znam ale x`a kupywalem niecaly miesiac temu (nowego, przerobionego) za nowego flasha daje 50zł a normalnie jest za 65zł wiec ide skorzystac jak mam taniej.
     
  5. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    http://xboxforum.pl/kosz-f53/360-waves-patcher-29741.html
    lub
    http://xboxforum.pl/iso-f31/abgx360-patchowanie-z-wave-4-na-wave3-2-a-29068.html

    Masz ładnie wszystko opisane, jak spatchować grę na niższy wave. Jednak przydało by się wiedzieć jaką masz przeróbkę, ponieważ trzeba ustalić na jaki wave musisz spatchować, aby ci gra ruszyła. Napisz jakie gry ostatnio odpalałeś, to trochę ułatwi sprawę.

    BTW. Konsolę kupowałeś na allegro? Jeżeli tak, to podaj link, może jest tam coś napisane jaką ma przeróbkę.

    Jak uważasz, ale możesz te 50zł. zaoszczędzić, pat****ąc po prostu gry na twoją przeróbkę. Sam tak robię i w niczym mi to nie przeszkadza. Jednak Jeżeli grasz przez internet, to taka patchowana gra, może pomóc w zdobyciu bana. Tutaj decyzja należy do ciebie. Jeżeli grasz przez internet, to wgraj sobie Ixtreme LT, mniejsze ryzyko wyłapania bana (jeżeli nie grałeś jeszcze przez internet, albo twoja konsola nie jest oflagowana), a jeżeli nie grasz po necie, to na twoim miejscu zostawił bym tą przeróbkę.
     
  6. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    rozumiem, nie kupywalem na allegro a w sklepie i nie moge uruchomic od skate 3 w gore (najnowsze) i tak samo lost planet 2 nie moge uruchomic - - ja sie kompletnie nie znam i nie pytalem jaka mam przerobke a myslę ze mam najnowsza jak kupywalem niedawno. A wiem tylko to, ze mam taka przerobke, ze moge grac przez internet i normalnie gram. i takie wgranie flasha nowego co ile sie ukazuje mniej wiecej?
     
  7. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Z twojej karty gracza widzę, że odpalałeś Fifę 10, a ona posiada Wave 3, a nie możesz odpalić np. Lost Planet 2, który posiada Wave 6. Na tej podstawie mogę przypuszczać, że masz Ixtreme 1.6. Tak więc potrzebujesz spatchować Skate 3, lub Lost Planet 2 do Wave 3 poprzez ten program, który Ci podałem i powinno działać. Sam też posiadam Ixtreme 1.6 i po spatchowaniu Skate 3 do Wave 3 nie ma problemu. Możesz też próbować (jeżeli masz już te gry nagrane) Activate.iso:
    http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
    Aby nie marnować płyt na ponowne nagrywanie.
    Activate.iso działa tylko na 1.6.
     
  8. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli on gra sobie ponad miesiac na ixtreme 1.6 i nie dostal bana? Jak to w ogole mozliwe????
     
  9. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Też właśnie przed chwilą mnie zatkało po tym :D I to jeszcze zabawne , bo założę się , że gry z Wave 3 np. ta fifa ma SSv1 , jednak chyba teraz M$ po prostu w ogóle nie banuje i wystarczy prawie zerowa troska o bezpieczeństwo poczekaj , aż odpali te spatchowane gry z w6>w3 i znowu będzie grał na nich miesiąc to po prostu padnę :D
    Tak sobie myślę , że te zabezpieczenia nic nie dają tylko po prostu kiedy nadejdzie czas wtedy polecą te bany i tyle nie ważne jak się kryłeś.
    Sory , myliliście się on ma 1.61 albo LT ale raczej LT bo nadal bana nie ma , bo odpalał Prison Breaka(wave6) , a to świeża gra , MW2 ma też wave 4 i by też nie poszedł tak samo jak AC2(w4) BC2(W6).
    Do autora tematu , sprawdź gry abgx , myślę , ze źle się wypakowały/są jakieś uszkodzone , a jak nie wiesz co to abgx to poczytaj na forum , zabawne te gry w które on grał pewnie też nie mają SSv2 , a jednak bana nie ma , nadal jednak myślę , że to nie ważne jak się kryjemy to i tak nas dopadną :D ale ja się kryję jak mogę np. mówiąc wam o tym no nic czas pokaże.
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    no to tak ;) Od kiedy mam x`a to mam podpietego do neta i normalanie gram i mysle, ze to tylko chwilowe, ale jednak sie zobaczy bo cos czuje ze nie dostane;p Gram w fiffe10 przez neta, COD MW2, BC2 i Halo3 i wszystko git. Gtag to "MatteAbaddone". Gry mam zakupiane chociaż teraz bede myslal cos sciagac, Ale wiem, ze one dzialaja ;) Prison Brak mi dziala tylko w góre to juz nie, dlatego zaraz jade na miasto zostawic konsolke na dzien :(
     
  11. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hah, czyli te gry to orginaly, nic dziwnego, ze chodza. Tyle, ze moze masz LT, a nie wiesz? Moze wypalasz na niskiej jakosci nosnikach albo ze zla predkoscia?
     
  12. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To które gry to piraty , a które oryginały , lepiej plinuj się z SS i datą premiery jak ściągasz i będzie dobrze.
     
  13. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    Ja nie sciagam lecz kupuje i wiem co mi powiedziano i to wina flasha i wlasnie bede mial wgranego LT ;)) i dobrze, ze sie bez kosztow udało ;) i zamiast na wgranie flasha poszlo na gry :D
     
  14. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To po co go flas***esz ? Mając przerobiony napęd i grając TYLKO NA ORYGINAŁACH i tak dostaniesz bana potem. Lepiej odflas*** i zostań na OFW i graj na oryginałach jeżeli Cię stać :) i potrafisz się obejść bez gier w dniu premiery :D
     
  15. salomonik

    salomonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mój znajomy na Xtreme 1.5 bodajże, pat****e gry na wave 3 i zasuwa na LIVIE od roku ponad... ;] Bany wysypią się dopiero pod koniec roku :}
     
  16. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ja wgralem nowego flasha bo mi naprzyklad taki alan wake nie szedl i jeszcze jak poszedlem to mnie przeproszona i wgrano za darmo wiec czemu nie ? ja normlanie gram przez neta i nie zbanowalo mnie i nie interesuje mnie czy zbanuja czy nie. Zbanuja to trudno ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum