1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash LiteOn 74850C

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez bartek25, Październik 15, 2012.

  1. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Jak w temacie, przy próbie flashowania program JungleFlasher mi go nie wykrywa. Czego to może być wina? Dysk twardy wykrywa pod każdą wtyczką. Płyta główna to Gigabyte GA-P31-DS3L, mostek IntelŽ ICH7.

    PS. Przy pierwszym włączeniu wyskoczyło mi "No VIA Ports were Found", ale czytałem że to nie ma znaczenia.

    EDIT. Mam Prob'a V3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Flash LiteOn 74850C

    I\O port zmieniasz ? Probe podpiete tak jak trzeba?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    PortiO zainstalowane, na początku w logu wyskakuje. Porty próbowałem wszystkie zmieniać i podłączać, porbe dobrze podpięte. Nie mam już pomysłów.
     
  6. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Jak jest win 7 restart kompa F8 i wylacz sterowniki
     
  7. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
  9. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście. Po prostu już k***y dostawałem przy tym. Macie może zdjęcie jak podłączyć probe, bo może coś źle, w co wątpię, ale wolę sprawdzić. I czy płyta główna jest dobra pod takie coś?

    EDIT. I psikus, bo na tym zdjęciu:

    [​IMG]

    Są 2 rzędy pustych slotów, a na moim probie jest tylko jeden. Który sposób jet dobry?
     
  10. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Ten ze zdjęcia. Najlepiej byś miał osobny kabel, który wsadzisz tam na stałe.
    Nie będzie zbędnego piep**enia się z wyciąganiem i wkładaniem tego ustrojstwa.
     
  11. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już wszystko w porządku, tak jak się domyśliłem kabelek był źle podpięty (na kabelku w Probi'e był tylko jeden rząd pustych, chyba jakiś błąd przy wydruku).

    Dzięki za pomoc.
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Flash LiteOn 74850C

    Zazwyczaj ludzie źle to podpinaja i potem napędu nie ma bata:-D

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    @up:
    Laser do wymiany i pcb do odbudowy, koniec filozofii, nie da się ich zajechać ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum