1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash liteon 7xxx

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez neron95, Luty 20, 2011.

  1. neron95

    neron95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy próbie wydobycia dvd-key pojawiają się same zera (robione przez probe a późnej przez lutowanie ścieżek )
    mam Chipset nforce 630a
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem po co lutowanie w tym napędzie skoro masz probe. Zrób jeszcze raz wszystko dokładnie i musi działać.
     
  4. neron95

    neron95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Łącze ścieżei "R707" oraz "R708" i nie muszę już korzystać z probe
    Ma ktoś jakiś pomysł bo już 2 dzień nie mogę nic zrobić
     
  5. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    według którego tutka to robisz? Napisz dokładnie jak to robisz po kolei?
     
  6. neron95

    neron95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    samo otwarcie tacki nic nie da. Potrzebujesz probe czyli zestaw xecutera albo własnej produkcji samo połączenie scieżek też nic nie da. Jeśli nie masz probe nie odczytasz klucza.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    napisz czy naped był już przerobiony i co jest wgrane bo albo coś paprasz albo masz wgrane stare lt i twoje łaczenie ścieżek nic nie da
     
  9. neron95

    neron95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z probe było identycznie a połączenie tych ścieżek daje identyczne efekt(probe odpowiedzialny jest za dostarczenie odpowiedniego napięcia do R707)
     
  10. neron95

    neron95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd ma oryginalny firmware
     
  11. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli wydaje Ci się że samo połaczenie ścieżek wystarczy to powodzenia. Zrób sobie chociaż to PROBE i zobaczysz ze zadziała.
     
  12. neron95

    neron95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam i używałem go wcześniej i był taki sam efekt
     
  13. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po otwarciu tacki do połowy odłaczasz zasilanie napędu na chwile?
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zrób probe albo daj komuś bo jak uwalisz to dopiero bedzie płacz a litki v1 drogie nie są
     
  15. neron95

    neron95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak odłączam zasilanie
     
  16. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    skoro odłaczasz zasilanie to znaczy że masz uwalony probe i nie ma innej mozliwości.Tu wielkiej magii nie ma.
     
  17. neron95

    neron95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki spróbuje jeszcze raz zrobić tego probe
     
Wczytywanie...

Poleć forum