1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash liteon 83xxx v2

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez adam372, Kwiecień 14, 2010.

  1. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Problem polega na tym iż nie mogę tego napędu wprowadzić w status 0x72. Co bym nie robił to wchodzi 0xD2.
    Pomocy. Sprawa pilna.
    P.S Luty, cięcia i łączenia w porządku (metoda MRA napęd z sierpnia - konsola NTSC)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na bank cos z lutowaniem. Sprawdz polacznie rezystora.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    łączę się z tobą w bólu o 20-tej przyłóż ręce do monitora i zamknij oczy ,ja zrobię to samo i w ten sposób wprowadzimy twój napęd w status 0x72 :D
    a tak na serio to wysuń tackę do połowy :)
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Co ma wysunięcie tacki wspólnego przy metodzie MRA?

    Po zmianie opornika i ponownym przelutowaniu połączeń nadal nie mogę wprowadzić napędu w vendor mode, wyskakuje status 0x52.
    Co może być przyczyną?
    Pod dosflashem 1.8 i jungleflasher 1.73 dzieje się to samo.

    EDIT:
    Klucz udało się sczytać dopiero po podpięciu opornika bezpośrednio do pinu 101 na układzie.

    Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum