1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash LiteOn DG-16D2S-09C z 1.92 na 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aragornx, Październik 15, 2011.

  1. aragornx

    aragornx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jak w temacie mam LiteOn'a DG-16D2S-09C z wgranym xtreme 1.92. Firmware wgrywal mi obcy koles. Mam maly metlik w glowie czytajac forum - prosilbym o wyklarowanie temat. Nie mam zadnego klucza - czy musze najpier wydobyc klucz korzystajac z Probe/Spear'a (robiac go we wlasnym zakresie), czy wystarczy podpiac naped do PC'ta - i korzystanie z dosflash->jungle flasher->dosflash. Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam.

    PS. Teraz czytam posta -ze tego napedu nie mozna flashowac bez ciecia sciezek ? Mam wersje z June, 2009.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aragornx

    aragornx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. aragornx

    aragornx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale w tutku PMT hack, korzysta sie z proba z przelacznikiem, w tutorialu "Jak wykonac samemu proba" zadnego przelacznika nie ma...
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak nie ma jak jest jak wykonac samorobe
     
  7. aragornx

    aragornx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. aragornx

    aragornx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kumam, ze moze i stara - ale probe uzywany w tutorialu PMTHack i ten z watku jak samemu go zrobic z tranzystora,rezystorow i wtyczki DB9 nieco sie roznia. Chodzi mi czy ten probe robiony samemu pasuje do pmthack, i czym zastapaic krok wyl/wlaczania przelacznika w originalnym probe ?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. aragornx

    aragornx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aaaaa - dzieki - czyli trzeba zrobic probe wg tej instrukcji z watku pmthack - w sumie logiczne. A ja sie uparlem na probe z innego watku. Jeszcze raz dzieki za wyjasnienie!
     
Wczytywanie...

Poleć forum