1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash Liteon-kontroler Sata

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kamilxd, Listopad 20, 2011.

  1. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
    Witam zamierzam zrobić sobie flash napędu liteon 74850c lecz mój komputer nie posiada wejścia Sata.
    I tu moje pytanie czy jak kupię coś takiego 020~ KONTROLER KARTA RAID PCI SATA + BIOS (1930305667) - Aukcje internetowe Allegro to będę mógł zrobić upragniony Flash ? Komputer rozpozna mój napęd ?
    Czekam na odpowiedź :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    rozpozna.. ale ja bym nie ryzykowal na Twoim miejscu ;P ja sobie zepsulem tym naped, w jakis sposob.. teraz mi konsolka go wgl nie widzi . i szukam takiego samego..
     
  4. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
    Bo może coś źle zrobiłeś ;) . Ale i tak podbijam pytanie do znawców
     
  5. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    przez ten kontroler JungleFlasher nie wykryje napędu, kup kontroler z chipsetem VIA wtedy będziesz mógł flashowac/wyciągać klucz
     
  6. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
    Możesz dać link do allegro ?
     
  7. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
  9. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
    Mam jeszczę parę pytań : Który Spear jest lepszy ten z dvd kabla czy ten z rezystorami . Mam wyciągnięty key z dvd i zaktualizowałem konsolę do 13599 co usunął mi flash i teraz pytanie muszę jeszczę raz wyciągać klucz czy odrazu do rzeczy ?
     
  11. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
    Aha dzięki , a mogę zrobić tak że zamiast tego spear z rezystorami to 3v z napędu ?
     
  13. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
    Jak mam klucz napędu to tylko podłączam napęd do komputera i wgrywam przeróbke ?
     
  14. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    naped musi byc wlaczony zasilanie mozesz brac z konsoli
     
  15. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
    Skąd pobrać przeróbkę pod Liteon 78450c ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum