1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flash liteona

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomdede, Maj 7, 2010.

  1. ziomdede

    ziomdede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,

    czy jest mozliwy flash napedu liteon tak zwanym "domowym sposobem" ? tzn bez zadnego lutowania czy jakis connectivity kitow, czyli przez samo wgranie softu tak jak w benq?

    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak - jak masz klucz napędu
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, ale tylko liteona v2 czyli 83850c. do v1 potrzebujesz probe, v3 trzeba lutowac
     
  5. ziomdede

    ziomdede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moge prosic o info jak sprawdzic wersje napedu?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    podaj date produkcji konsoli
     
  7. ziomdede

    ziomdede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola wrocila wlasnie z gwarancji - posiada tylko Service Date 2010-05-03
     
  8. redone

    redone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedy konsole kupiles
    jaki model?
    Oczywiscie mozesz sprawdzic sobie sam sciagajac przedni panel i sprawdzajac kolor kabli
    Podejzewam litka 74850 lub ewentualnie 83850c na moje oko konsole kupiles gora rok temu
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ja obstawiam ze masz benq albo liteona v1.
     
  10. ziomdede

    ziomdede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola kupiona prawie 2 lata temu, naped mialem benq, ale w tej co przyszla z gwarancji sa 2 zolte kabelki

    nie da sie tego sprawdzic np po oznaczeniach na napedzie ?
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    podlacze sie do pytania, ja wg strony : Xbox 360 Drives - List mam naped 83850c , kosonla z 2009-08. Przerobie sobie ja sam bez zadnych xtractorow itp???
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, ja v3 spotkalem dopiero w konsoli z 15 wrzesnia 2009.
     
  13. ziomdede

    ziomdede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok Dexter, to co z ta moja?
     
  14. ziomdede

    ziomdede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, sprawdzilem rozbierajac konsole, mam 74850c - czy moge to przerobic domowym sposobem - co mi bedzie potrzebne?
     
  15. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    CK3 + Probe I

    lub probe stworzone własnym sposobem,
    jest na spryciarzach filmik od dextera jak zrobic to domowym sposobem
    a na forum tutorial jak stworzyć własny spear
     
  16. niutek94

    niutek94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mokrzeszów
    Joj nie lepiej dac do kogos kto ci to pzerobi za 2 stówy anie bedziesz sie piepszyl. Na allegro masz takie ze na xbl cie nie odkryja ze masz piraty. i tylko dwie setki.
     
  17. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    za 200 zł ? 100 zł max przy liteonach V3 :D
     
  18. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Jak przerobiles sobie naped za 200zl to gratulacje. Za 2 stowki to juz mozna kupic caly sprzet do przerabiania. Jak umiesz czytac ze zrozumieniem to sam sobie mozesz przerobic naped.
     
  19. ziomdede

    ziomdede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, ale srednio mi sie oplaca bo nie mam nawet kontrolera SATA :) takze jedynym sensownym rozwiazaniem bedzie przerobka u kogos

    dzieki wszystkim za odpowiedzi
     
  20. broli1991

    broli1991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    czy moglby ktos podac link do tutoriala jak zrobic tego flasha ? szukalem na google i nie znalazlem
     
Wczytywanie...

Poleć forum