1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash LiteONE-a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slewik, Styczeń 4, 2011.

  1. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie odnosnie flasha liteona, a konkretnie, czy zwykly naprawiacz sprzetu RTV, telewizorow itp. (np wujek mojego kumpla) da sobie rade ze sflashowaniem? ja bym mu tylko pokazal tutorial na forum, jak to zrobic i powiedzial jaki firmware wgrac.
    a co do metody na flash liteona podanej na forum... http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-lite-jungleflasher-dosflash-9472.html
    to czy da sie to jakos troche inaczej zrobic? zeby nie uzywac tego wszystkiego badziewia tych kontrolerow rs282, connectivity kitow itd. ?
    bo wujek mojego drugiego kumpl, ktory mieszka daleko ode mnie i mi raczej nie przerobi chyba ze mu wysle, mowil ze to jest niepotrzebne i mozna sie obyc bez tego sprzetu i uzywac samego kontrolera sata, bo te kity itp to sa tylko do zasilania a mozna zasilanei z konsoli brac.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ces

    Ces Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lepiej zaplacic i dac to do reki fachowaca ;)
     
  4. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    jakiego masz liteona v1,v2,v3 bo jak v2 pierwsza wersje to sam przerobisz sobie w domu jezeli jestes choc troche kumaty
     
  5. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzic ta wersje liteona? bo na forum widzialem tutek tylko jak sprawdzic czy to w ogole jest liteon ;p
    jbc to moge podac rok produkcji jesli to cos zasugeruje: 2009-02-05
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz liteona v1 wiec potrzebujesz probe. Ale probe mozna zelrobic z wtyku com i rezystorka, masz to tez na forum.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  7. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie potrzebuje zadnych connectivity kitow? wystarczy sam kontorler sata i probe(zrobione z latwodostepnych czesci)?
     
Wczytywanie...

Poleć forum