1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flash litków

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Blackburn, Luty 12, 2010.

  1. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    witam jako ze nigdzie nie moge znalezc tutoriali jak przerobić liteony
    v2 i tego 9****(v3)
    zwracam sie do was z prosba,powie ktos po krotce lub da link do tutoriala ze zdjeciami co trzeba zrobic aby zabrac sie i zflaszowac te napędy.
    Prosze to ważne,takie galanciarskie forum a nie ma tutka do najnowszych napędów.
    Prosze o pomoc
    o co biega z tym cieciem sciezek?
    trzeba je po wyciagnieciu klucza laczyc ponownie czy z tymi kablami przylutowanymi wsadzic do konsoli...sam juz nie wiem

    opisze mi to ktos dokładnie
    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie trzeba ciac juz sciezek
     
  4. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    ale tam cos jest polutowane na tym tutorialu,i nie pisze typ co za kable trzeba podlaczyc,czy je potem odlutować,dał rysunek i mysli ze wszyscy ogarniaja co on tam pokazuje.
    co mi po zdjeciu i 'lutujemy tak jak na fotce'
    moze by tak powiedział co lutuje? i przeciez przy lutowaniu trzeba ciac sciezki chyba
     
  6. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Blackburn pamietasz tutorial jak zbudowac IGLE ? Tam masz schemacik co przylutowac do plytki w V2
     
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    no pamietam ;p
    mam to nawet tylko co,mam teraz te igły przylutowac ? :D
    bo mam na 3 igły zrobione tak jak dexter
    i na v1 poszło
     
  8. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
  9. Nestor_

    Nestor_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak prztne ścieżki to muszę je później zlutować?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Same się nie naprawią później
     
  11. Nestor_

    Nestor_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej. Już prawie wszystko przygotowane.Przeciołem te ścieżki,ale nie napęd nie działa gdy biorę zasilanie z konsoli. Czy to normalne? Czy to znaczy,że dobrze przeciołem ścieżki?
     
  12. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Jak będziesz miał info o statusie w dosflash, to wyłąńczasz napęd, stykasz kabelki (lub włącznik dajesz na ON) i włączasz napęd. Status powinien się zmienić na 72 i litek będzie otwarty do odczytu klucza. Przed sczytaniem klucza kabelki rozłączasz i zapisujesz FW. Płytkę przywracasz do stanu oryginalnego i dalej postępujesz jak ze zwykłem liteonem
     
Wczytywanie...

Poleć forum