1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash Liton z laptopa czy możliwy?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez lukasz2110, Wrzesień 24, 2011.

  1. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Mam pytanko, Czy możliwy jest flesh napędu z laptopa który posiada złącze SATA? ponieważ mam już wgrany ie 1.5 ale nie mam najnowszego dasha co kasuje przeróbkę przez co nie mogę zagrać w f1 2011 oraz zapewno w Fifę Pesa i inne gry które wyjdą. Oraz czy mogłby mi ktoś podesłać tuturial po patrzyłem w dziale Artykuły ale ich tam do liteona jest dość sporo i nie wiem który wybrać.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    liteon v1 z 2008r? i problem może byc z kluczem bo go nie posiadam.
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy do tego wyciagnięcia klucza potrzebne są jakieś narzedzią (probe) czy wystarczy zwykły kabel.
     
  7. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Probe, które kupisz tu USB Probe v3 Przerób sam Xbox'a Najpopularniejszy (1845103285) - Aukcje internetowe Allegro . Z tego co wiem innej możliwości nie ma, chociaż może to http://xboxforum.pl/sprzet-f11/jak-wykonac-samemu-probe-spear-do-liteona-tutorial-40125.html by się nadawało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum