1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash LT 1.9

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GeT, Wrzesień 18, 2011.

  1. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Witam chciałbym flashować moją konsole do LT 1.9
    I moje pytanie co daję mi ta przeróbka czy będe mógł grać na live bez problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    1.91 jest najnowsza pograsz na live.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    polecam flasha 1.91 na live nie będzie problemu ,jak będzie rozsądnie nagrywał gry na live skanując abgx360, i nagrywał te kopie bez błedów crc i stealh patcha będzie oki i możesz na lt 2.0 poczekać .chyba ,że będziesz dwa razy płacić flashować
     
  5. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    ko flash 1,91 jest gdzieś może poradnik bo chciałbym to zrobić domowym sposobem ;] i czy nie ma problemu z AP 2.5?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    mi ap działa :) domowe sposoby są o ile nie jest to slim.zacznij od zobaczenia jaki tam jest napęd przez tacke jak to jest fat,póżniej poradnik z forum troszke roboty jest trzeba do kompa podłączyć .wyciągnąć klucz wgrać flasha.i nie jest łatwo można popsuć więc jak się nie znasz nie ruszaj wydaj te z 60zl .bo naprawy są póżniej drogie lub nie możliwe
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28057
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    skąd wiesz ,że ma liteona?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28057
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Większość konsol ma litka.
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    po jego avatarze bym sądził ,że jakiś inny niż litek. ma arcade premium albo elite trudno stwierdzić po tej srebnej nakładce napędzie:)bo jest z premium a obudowa z premium
     
  11. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    mam elite
    a nie kupiłem tylko się zamieniłem także nie wiadomo możliwe że napęd z innej konsoli
     
  12. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    po co ma czekac na 2.0 jak 1.9 mial premiere niedawno ? jak chce grac to niech przerabia i nie czeka bo to bezsens.
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ## XBOX 360 FAQ ## - Forum PCLab.pl na dole jest rodzaje tacek
    dwa powody 1)lt 1.91 nie działa na nim XGD3 2)nie każdego stać na flasha co chwile np flash slima nie jest tani jak ktoś nie umi
     
  14. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Lite-On z tego co tutaj na tym zdjęciu widzę
    Data produkcji konsoli to 2008-08-25
     
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to musisz użyć jak się zdecydujesz to nie zapomnij najnowszego dasha zainstalować 13xxx który usuwa przeróbke. więc jak nie masz to dobra chwila na to.oszczedzisz sobie nerwów ,że nie działa i czasu na kolejnego flasha
     
  16. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    poradnik z flashem całkiem niezły a odczyt klucza napisany nie moim językiem będe miał z tym problem
     
  17. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak sobie nie poradzisz oddaj w dobre ręce chyba ,że chcesz popsuć koszt około 80zl i szkoda ,żeby coś się uszkodziło.naprawy troszke drogie są. ale teraz zrobisz lt 1.91 a za miesiąc będzie lt 2.0 więc może lepiej poczekać .bez lt2.0 nie ma co marzyć o nowych grach
     
  18. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    nie ma bardziej przejrzystego poradnika co do wczytania klucza?
     
  19. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    litek to taki troszke najtrudniejszy dla zwykłego użytkownika odnośnie troszke roboty jest.podobno nie trzeba ciać nawet ścieżek juz. trzeba poszukać poczytać na forum i dasz sobie rade:)
     
  20. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Myślę że tak ;] wielkie dzięki
    temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum