1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash LT 3.0 Hitachi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zajcz3k, Marzec 29, 2012.

  1. zajcz3k

    zajcz3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam naped Hitachi GDR-3120L z LT 2.0 i chce przerobic na LT 3.0, mam najnowszego dasha i gry z XGD3 nie dzialaja. Jest mozliwosc przerobienia tego napedu na LT 3.0 ? A jak jest to mozna jakis poradnik jak to zrobic?; )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Do tego napędu nie ma LT+3.0, więc nie wiem jak chcesz wgrać :)
     
  4. Detroi

    Detroi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prace nad lt 3.0 do Hitachi trwają. Niestety grupa jest zajęta innym projektem, więc pozostaje tylko czekać.
     
  5. Masywny

    Masywny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no właśnie ciekawe czy trwają bo narazie nic nie slychac a jaki to inny projekt?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. FNR

    FNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hitachi LT 2.0 obsługuje gry XGD3 nagrane wyłącznie na nagrywarce iHAS, nagrane zwykłą nagrywarką Ci nie ruszą
    Nie napisałeś jaki masz FW: 32-59, czy 78/79, ogólnie na Hitachi z LT 2 można pykać online itd

    Jak nie ruszy to pozostaje zakup iHAS
     
  9. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Spróbuj zmienic topologie w obraie .iso z lt3 na lt 2

    Powinno ruszyć.
     
  10. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Witam,
    czy wyszło już lt3 do Hitachi GDR-3120L ver.47 ?
     
  11. majster323

    majster323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    157
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie i nie ma takiej potrzeby. ROBI772 w tym temacie juz podawał stronę... Odrobinę chęci i wszystko na forum jest i to tuż pod nosem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum