1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash LT 3 dla Benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Samuel Kubarek, Czerwiec 25, 2012.

  1. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Witam...kiedys robilem flesha dla napedu hitaci i poszlo mi wsio ok...teraz mam pytanie czy benq tez tak latwo sie przerabia czy trza miec jakies dodatkowe urzadzenia??? czy wystarczy komputer i podlacznie napedu pod sata oraz czy wsio zrobie na junglerflasher????

    Jest jakis poradnik do tego bo szukam i nic nie widze oraz skad mam pobrac LT3 pod moj naped Benq???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Jak sprawdzic czy kontroler mam dobry by wgrywac flahsa???czy na lapku to zrobie??? (mam wejscie sata z boku)
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak JF będzie widział napęd to zrobisz Flasha .
     
    1 osoba to lubi.
  6. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Jeszcze mam jedno pytanie...bo mam zamiar wgrac lt3 na Benq i moje pytanie brzmi czy beda chodzic gry na XGD3 bo doczytalem sie ze : Nie da się odpalić gier XGD3 na spoof'owanym napędzie... o co tu biega i czy bede mogl grac w gry xdg3 ????
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jeżeli masz spoof napędu to raczej nie pograsz..

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Skad mam wiedziec ze jest spoof naped???jak to mam sprawdzic??? A tak wogole jak wgrywa sie flasha to sie tam cos naciska SPOOF... sorry za glupie pytania ale dawno nie mialem z tym doczynieni a widze ze bardzo sie pozmienialo...:(
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Data produkcji konsoli?
     
  10. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Narazie wiem ze 2008r...konsolo idzie do mnie poczta a ja sie przygotowuje do przerobki ale coraz bardziej nie kapuje tego...przedtem mialem naped hitaci i nie bylo tyle problemow a teraz jakies lt2 lt3 nie mam pojecia co wgrywac i jak to najlepiej zrobic...
     
  11. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli chcesz, żeby wszystko było ok to nie możesz mieć wymienionego napędu na inny niż był zamontowany fabrycznie.
     
  12. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Czyli wszystko sie okaze jak podepne naped do kompa...jungler powinien pokazac czy jest spoof czy cus takiego???Jezeli nie to wgrywam lt3 i powinny chodzic xgd3???Jezeli naped jest inny to tylko wymiana?? :( Ale gry oprocz xdg3 pojda???
     
  13. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Dostalem konsole...okazuje sie ze to nie Benq tylko LiteOn...czy dam rade to sam przerobic????
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak masz pmt lub starego ixtreme w napedzie to tak
     
  15. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    A jak nie mam to nie dam rady zrobic????xbox oryginal jest...
     
  16. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Po twoich postach wnioskuje ze albo bardzo długo ,ale to bardzo długo nie miałeś z tym do czynienia albo robisz to pierwszy raz. Proponuje odpuść to sobie bo jeszcze cie ten flash po kieszeni pociągnie.
     
    1 osoba to lubi.
  17. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    z 2 lata temu sie tym bawilem i nawet kilka kosnsol przerobilem...teraz widze ze juz sie tak nie da...czy 80zl za przerobke to duzo???czy szukac gdzies indziej?
     
  18. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Zdedycowanie za dużo. Nie dawaj więcej niż 30-50 zł za samą usługę.
     
  19. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Tak jak kolega pisze wyżej, ta usługa nie jest warta wiecej w dobie takiej konkurencji.
     
  20. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Przerobilem za 30zl sprawdzane na miejscu i dziala...teraz pytanie takie czy np moge grac w fife 2012 przez neta czy zbanuja mi konsole???
     
  21. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Szanse na bana są bardzo małe.Wielu znajomych gra na LT+ 3.0 i nikt nie ma bana.Co do fify 12 to będziesz potrzebował tzw "Online Pass" do grania.Możesz go zakupić na allegro albo za punkty w markecie w Xbox Live
     
Wczytywanie...

Poleć forum