1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash - mały problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maraspol, Kwiecień 22, 2010.

  1. Maraspol

    Maraspol Banned

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żnin
    Witam ! postanowilem zmienic w moim napedzie (liteon v1) firmware...stworzylem sobie probe (domowym sposobem dzieki poradnikowi z forum) mam 3 igły (5V, Rx i GND) igłę Rx podpinam pod naped na punkt 707...co z pozostalymi koncówkami czyli z 5V i z uziemieniem gdy nie posiadam w komputerze wyjscia molex z zasilacza tylko sata ? szukalem na forum ale nie moglem znalezc...wszystko jest pod molex...bylbym wdzieczny gdyby ktos wytlumaczyl co i jak. pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak masz już wgrane jakieś stare ixtreme to nie potrzebujesz żadnych igieł :)
    podpinasz pod sata w PC odpalasz JungleFlashera i dajesz dummy from ixtreme i już masz zczytany FW z kluczem :D
    acha zasilanie napedu weź z konsoli i po sprawie :D
     
  4. Maraspol

    Maraspol Banned

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żnin
    hmm...czyli wystarczy podlaczyc sam naped do zasilania i pc ? nie trzeba sie meczyc z probe podlaczac pod com itp ?
     
  5. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  6. Maraspol

    Maraspol Banned

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żnin
    ok wszystko jasne mozna zamknac :)
     
  7. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tylko wysuń tackę do połowy przed kliknięciem na dummy from ixtreme
     
Wczytywanie...

Poleć forum