1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash na lite-on'ie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Z.ski, Listopad 29, 2009.

  1. Z.ski

    Z.ski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam flashowany napęd lite-on'a(nigdy nie logowany do xbl) i nie wiem do końca czy jest możliwość zamontowania innego napędu nieprzerobionego(tak by móc grać na xbl). Nie wiem czy moge odczytac teraz ten klucz z przerobionego napędu, bo oryginalnego niestety na płycie nie dostałem, nie wiem również czy bez tego keya mogę aktualizować ixtreme'a.
    Byłbym wdzięczny gdyby ktoś spróbował odpowiedzieć, czytałem troche na forum ale konkretnych odpowiedzi nie znalazłem. Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    można odczytać klucz z przerobionego napędu on tam cały czas siedzi :)
    do aktualizacji iXtrema jest potrzebny ten key ,ale masz go w napędzie
    więc jak będziesz znowu przerabiał to poproś tego co będzie to robił żeby
    go odczytał i ci dał
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Z liteona nie można wyciągnąć klucza.
     
  5. mateo1977

    mateo1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli by się nie dało to przerobienie konsoli z liteonem też by było niemożliwe:)
    Firmware nie da się wyciągnąć co sprawia że nie można wrócić do oryginału.
    A sam temat mnie również ciekawi czy po np wymianie na jakiegoś samsunga z oryginalnym Firmware ale moim kluczem mnie z banują czy też nie:)
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Bzdura. Da się wyciągnąć klucz ale nie da się wgrać oryginalnego FW... Kolejna Twoja błędna odpowiedź (pierwsza było o AVI że bez kodeków) - kolega proszę Cię nie wprowadzaj ludzi w błąd
     
  7. Z.ski

    Z.ski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedzi, zastanawia mnie jeszcze tylko to czy da sie zamontowac drugi nieprzerobiony napęd. Czy jest może potrzebny do tego oryginalny FW?
    Zna ktoś odpowiedz?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Żeby zamontować napęd potrzebny jest klucz a nie FW
     
  9. Z.ski

    Z.ski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli operacja by wmontować drugi napęd nieprzerobiony, i co za tym idzie nie "pośliznąć sie na bananie" jest możlize?
    Widzial bym to tak by zmieniac napęd w zaleznosci czy gram na xbl czy moze w kopie zapasową.

    EDIT:

    Zna ktoś odpowiedź, lub moze sie spotkał z czymś takim?
     
  10. Z.ski

    Z.ski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za post pod postem, ale chciałem wiedziec czy ktos juz sie spotkal z czyms takim, jezeli jest to wogóle możliwe?
    Będe wdzieczny za za jakąkolwiek pomoc. Czytalem na ten temat, ale konkretnych odpowiedzi nie znalazlem.
    Jeszcze raz przepraszam i z góry dziekuje.
     
  11. mateo1977

    mateo1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba nikt Ci nie odpowie na 100% bo nikt tak naprawdę nie wiem. Mnie to również bardzo ciekawi. A co ważniejsze to być może że się okaże przeczytajcie ,http://xboxforum.pl/oprogramowanie-f13/liteon-ofw-33761.html
    problem został rozwiązany ale to wymaga czasu by to sprawdzić.
     
  12. AOK#MazuR

    AOK#MazuR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z nienacka .
    Z pewnością możesz to zrobić :) ale jeżeli się boisz to usuń przeróbkę :) klucz został w napędzie ;]
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale póki co nie ma jeszcze pewnego sposobu wgrania oryginalnego FW do Liteona... Link podany nad Twoim postem nie jest jeszcze sprawdzony
     
Wczytywanie...

Poleć forum