1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash na LT+1.9

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez kkey, Czerwiec 19, 2011.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam mam przerobioną konsolę na LT+1.1 i nie mam żadnego sprzętu do przerabiania, a chciałbym przerobić sobie konsolę do LT+1.9.Mam wydobyty klucz oraz obecna moja aktualizacja w konsoli to 2.0.12625.0
    Czy da się jakoś przerobić konsolę bez jakiegoś sprzętu do przerabiania ? Jak to zrobić ? Prosiłbym o jakiś tutorial krok po kroku jak to wykonać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    potrzebny ci kontroler sata w kompie chociaż...reszta w dziale firmware napędów
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    A jak wygląda ten kontroler sata ? skąd mam wiedzieć czy mam go w komputerze ?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jesli nie wiesz jak wygladają porty sata to nie bierz się za flash......szkoda konsoli
     
  6. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie musisz miec takiego....sprawdz czy w komputerze w domu masz porty sata
     
  8. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    porty sata w komputerze mam...jak wyżej pisałem, czyli z którego poradnika mam korzystać i od którego momentu ?
     
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najpierw musisz dowiedzieć się jaki masz napęd.
     
  10. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    mój napęd to LiteOn v1 (16D2S)
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zaktualizować konsolę do najnowszej wersji dash 13146. Zapodać do source odczytany klucz do target ixtreme, kliknij autospooof i wgraj plik
     
  12. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    A dokładniejszego poradnika z rysunkami nie ma ? :D
     
  13. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
  14. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    A jak mam klucz zapisany w notatniku to tak może być ?
     
  15. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-lite-jungleflasher-dosflash-9472.html

    Drugi post, tam masz wszystko opisane, i wcale nie musisz mieć kontrolera Sata VIA, bo ja mam intela i wszystko ładnie trybi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum