1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flash napedu -adapter

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oktan, Grudzień 27, 2011.

  1. oktan

    oktan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy takim urządzeniem mógłbym sflaschować napęd?

    poniewaz nie posiadam na plycie głownej SATA


    ADAPTER OBUSTRONNY SATA IDE & IDE SATA (1999908802) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli jest na chipsecie VIA to tak
     
  4. oktan

    oktan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pewnie głupie pytanie ale co na chpisecie via ten adapter czy coś innego?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Żeby sflashować napęd od xboxa potrzebny jest sata na chipsecie via na innych może nie działać.
     
  6. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Tym raczej nie przerobisz to jest tylko przejściówka. Najlepiej zakupić sobie kontroler na PCI na chipsecie VIA VT6421 dostepne na allegro okolo 50 zł, za pomocą tego przerobisz napewno.
     
  7. remos997

    remos997 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Witonia Poland
    Na forum jest Probe Usb V3 jeżeli się nie myle tym przerobisz Xa ;)
     
  8. oktan

    oktan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szprzedawca na allegro napisał mi ze nic nie jest napisane

    jedyny symbol to YT-JM330?

    Jak myślicie podejdzie czy nie?
     
  9. oktan

    oktan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pomóżcie

    odświeżam
     
  10. oktan

    oktan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie sflas***esz tym napedu, jesli masz sata na plycie glownej podlacz naped i zobacz czy ci komp zobaczy naped, ja mam chipset intela i widzi napedy
     
  12. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Tak jak Ci wczesniej pisalem kup na allegro kontroler sata na pci, wpinasz do kompa podłączasz napęd i robisz flasha, jesli masz liteona i nie masz klucza to polecam jeszcze usb probe.
     
  13. DamoS

    DamoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Dokladnie. Nawet jesli masz sata na plycie Twoj kontroler może nie widzieć napędu xboxa, a przez kontroler VIA na PCI masz 100% pewność ze bedzie smigac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum