1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash Napedu i bład E64

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez harrymason88, Lipiec 13, 2012.

  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam wczoraj robilem flash napedu z 2.0 na 3.0 i nie wiem co zrobilem zle wszystko wedlug tutka na xboxforum,klucz mialem wczesniej czyli nie wyciagałem co w takim przypadku robic?
    Wiem ze jest to zle wgrany firmware ale jakie jest wyjscie z tej sytuacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Dodam ze tacka sie nie wysuwa:/
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Kompletnie nie reaguje napęd czy po prostu próbuje ale nie chce się wysunąć ? Spróbuj zdjąć całkowicie obudowę z napędu i wtedy spróbować.Jeżeli będzie normalnie chodzić bez obudowy, to przeczyść wodą i mydłem tą gumkę co tam jest w napędzie.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zle fw wgrales lub zly klucz sprawdz czy dobrze wsadzony kabel sata
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Zle wgrany lub zly soft

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Naped kompletnie nie reaguje co robic w takim przypadku w jungleflasher nie moge znalezc portu gdzie naped?
    co do klucza to master który robil mi flasha na 2.0 przeslal mi na maila czyli powinien byc ok
     
  8. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Wgraj jeszcze raz CFW poprzez dosflasha. ; )
    Gwarantuje, że będzie działać.
    Poradnik jest na forum. Poszukaj dobrze.
     
    1 osoba to lubi.
  9. stiw10

    stiw10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    pnksa ma racje dosflasem wgraj
     
    1 osoba to lubi.
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Lub w jungle na tym samym porcie intro

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  11. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Wlasnie nie pamietam na którym porcie to robilem sprobuje dosflashem a co do firmware to musze teraz wgrac oryginalny czy odrazu LT3.0?
    Musze zczytac firmware czy odrazu wgrywac?
    Dodam ze mialem status 0x72 czyli wedlug poradnika
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co chcess odczytac jak nic nie ma. Wgrywasz fw jaki chcesz miec w napedzie. Lol podlacz naped dvd hakis zobacz na jakim porcie przelacz na dvd z xboxa i port juz masz

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  13. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  14. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Dzieki wszystkim za pomoc dzisiaj spróbuje dosflasha.Mam jeszcze pytanie odnosnie firmware przy ostatniej próbie wgrywalem LTPlus 0251-v3.0 czy pozostaje bez zmian?
    Jesli chodzi o ten kontroler via vt6421A to przy win7 musze odinstalowac z niego stery i wgrywac na nowo?
    W poradniku JF jest o tym wzmianka slaby mój eng jak to wyglada?
     
  15. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tak stery musisz odinstalowac. I flash robisz bez sterowników

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum