1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash napedu - ktore napiecia sa wymagane do podlaczenia do PC

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez akslow, Luty 24, 2011.

  1. akslow

    akslow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Chce podlaczyc naped do komputera zeby wczytac firmware nowy do napedu LT+. Czy potrzebuje napiecia 3,3V?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    Tak.Pomarańczowy przewód z zasilacza 3,5V.
     
  4. akslow

    akslow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    tylko czy to napiecie jest potrzebne ? Flash wykonywany bedzie drugi raz. Wiec klucz do napedu juz posidam. Nie bedzie koniecznosci otwierania tacki.
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  6. akslow

    akslow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    moze 3,3 jest przeznaczone do innych celow dlatego pytam :)
     
  7. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    Jest potrzebne napięcie 3,3V.
     
Wczytywanie...

Poleć forum