1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash napędu w Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzysiekao14, Czerwiec 20, 2010.

  1. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Czesc na pewno było wiele takich tematow,ale ja dopiero zaczynam zabawe z Xboxem i mam pytanie odnośnie flashu napędu.

    Obecnie mam flash iExtreme 1.4 juz wgrany byl od razu a moje pytanie brzmi czy łatwo jest samemu sflashowac konsole mam model Arcade z napędem BenQ i czy pendrive 8GB sie nadaje zeby zrobic pendrive do Dosflash`a

    Prosze o odpowiedzi i może jakiś tutorial
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
  4. maneko87

    maneko87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin

    Czy łatwo to w zupełności zależy od posiadanego sprzętu i obejścia z obsługą sprzętową komputera jak i konsoli. Na forum masz w dziale -> Firmware <- dokładne tutoriale z screenami. Napęd Benq przerobisz bez lutowania .
    Posługując się tutorialem pamiętaj o zczytaniu klucza napędu!!!

    Pozdrawiam i powodzenia
     
  5. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    jak mam płytę główną Gigabyte GA-M52L-S3 Nvidia NForce 520 LE tak mam na pudełku to czy uda mi się sflashowac napęd ?
     
  6. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Ja robię na Gigabyte K8NS rev.2 na NForce 3 i nie ma problemu :)
     
  7. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Czyli spokojnie poleci,a czekaj bo ja nie wiem jednej rzeczy mam Arcade z data taka 2007-09-26 sprawdzalem wczoraj na jakiejś stronce i tam pisze że napęd to BenQ ale nie jestem pewien na 100%
     
  8. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
  9. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Dzięki,ale i tak sprawdze to dopiero gdy naprawię Xboxa bo uległo uszkodzeniu GPU,a dokladnie ukruszone jest jądro i czekam aż zamówię płytę główną z GPU żeby je przełożyc i wtedy sie wezme do roboty z tym wszystkim,a i jeszcze jedno czy na Windowsie wszystko zrobie jeśli chodzi o Flash czy lepiej pod DOSem ?
     
  10. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    lepiej pod dosem
     
  11. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    A jeśli zrobię to pod Windowsem to mogą byc jakieś problemy i czy coś się może wydarzyc nie tak jakbym tego chciał ?
     
  12. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    tak mogą dość często windows łapie zwieszki. Wtedy i tak musisz przerabiac naped w dosie bo jungle go nie zobaczy
    Z resztą co to za problem zrobić dosem przy benq to chyba najlatwiejsza rzecz jaka moze byc ,wklepujesz raptem kikla literek i po wszystkim, po co się narażać pod windowsem
     
  13. Fran20

    Fran20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy mogę zrobić flash napedu hitachi sam przez komputer tak żeby nic nie kupować do LT 3.0 obecnie mam 1.9 sam wgrywale,m lata temu i teraz odkurzyłem mojego klocka ale niestety mało gier jest pod ten stary flash
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bez kupowania się nie obędzie. Bez nagrywarki Liteon Ihas nic nie Wlaczysz

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum