1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash napędu z dyskietki MS-DOS ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Speed_PL, Kwiecień 14, 2010.

  1. Speed_PL

    Speed_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !!!

    Mam pytanie czy można zrobić flash napędu z dyskietki MS-DOS ?

    Z góry THX.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Teoretycznie chyba tak , ale czy się wszystko zmieści? Dyskietka ma 1.44 MB z tego co pamiętam
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    JAK? O kurcze pierwszy raz słysze. Naprawdę to jest możliwe? Gdzie to sie wsadza?
     
  6. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Można dosflashem jak się na dyskietce nie zmieści to przez pendrive
     
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    w dziurkę od klucza
     
  8. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    Aha ,ja myślałem że coś jagby plug&play ale ja głupek jestem.

    Ps. Niezły off-top Blackburn
     
  9. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    to się zastanów a nie bzdety piszesz,jak nie wiesz gdzie się dyskietke wsadza to co ty tu robisz..masakra

    jagby piszę się przez jakby
     
  10. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Można jak najbardziej, sam używam dyskietek. Po awarii płyty głównej wkopałem się, kupiłem nową, ale nie sprawdziłem, że nie ma osługi botowania z pendrive'a, dlatego używam dyskietek. Na dyskietkę mieści się DosFlash i dwa pliki *.bin :)
     
  11. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    tyle ze do liteona potrzeba jeszcze erase
     
Wczytywanie...

Poleć forum