1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flash napedu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomalek199229, Grudzień 23, 2011.

  1. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    czesc mam problem z flashem napedu liteon komputer nie widzi napedu i podczas uruchamiania konsoli na tez nie reaguje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to opisz co dokładnie robiłeś z tym napędem i jaki liteon slime czy z fat?
     
  4. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    stawiam ,że uwaliłeś eletronike .jak zero reakcji od napędu na pc konsoli i nie chce go wykryć
     
  6. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    tak nie wykrywa go ani w pc ani w xboxie
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a wysuwa się chociaż? i raczej spaliłeś eletronike i nie masz klucza to naprawa może troszke kosztować lub ci zostanie sobie sprawić reset glitch za około 200zl
     
  8. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    spalona eletronika na 100% .fakt możesz dokupić ale jak nie masz klucza to nikt ci tanio z nand tego nie wyciągnie i można próbować ze spalonej ale ciężko może być i dobry fachowiec
     
  10. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Raczej uwalony naped pozostaje ci glitch.
     
  11. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    Sprawdzales go pod dosflashem?
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak mu się tacka nie wysuwa napęd martwy i mu dosflash nie pomoże
     
  13. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    czy przyczyna mogło byc zle zrobione pmt hack
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    moglo
     
  15. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
  16. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
  17. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tutek jest na forum
     
  19. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
  20. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    tak
     
  21. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    co zrobi w czesci 2 jak nie mama klucza
     
Wczytywanie...

Poleć forum