1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash Napędu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez harrymason88, Lipiec 11, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam dzisiaj chce zrobic flash na 3.0 i moje pytanie czy koniecznie musze miec konsole podpieta do kabla component lub hdmi?
    Chodzi o to ze nie bede tego robił u siebie tylko u kumpla który ma kineskopowy TV a ja nie mam tego kabla component,a mój LCD przeniesc do niego odpada.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie musisz mieć podłączonego kabla. Po prostu bez kabla konsola wyłączy się po jakimś czasie i możesz zobaczyć rooda (4diody).
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Konsola się wyłączy = brak zasilania w napędzie = niemożliwość przeróbki.Musi to być component, na hdmi nie łapie.
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    He bo gdzies czytalem ze wystarczy miec kabel wpiety do konsoli ale to oczywiscie bzdura jakis czas temu sprawdzilem i konsola po 5min sie wylaczyla czyli musze TV z konsola zabrac do kumpla:/
    Mozesz mi jeszcze w jednej sprawie pomóc dzisiaj dotarł do mnie usb probe klucz napedu mam czyli ta igła odpada ale jak wyglada podłaczenie?
    kontroler sata w PC z kontrolera do napedu i kablem power polaczony naped z usb probe,a co z konsola?
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    hahaha brać telewizor do kogoś żeby flasha zrobić....
    Konsola bez kabla się wyłączy ale nie od razu tylko po 5 min tak jak napisałeś, spokojnie zdążysz flasha zrobić i to nie jeden raz :)
    Więc po co chcesz TV targać do kogoś to nie wiem.

    Na dodatek masz probe, które możesz użyć do zasilania napędu.
     
    1 osoba to lubi.
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    No wlasnie mialem pytac ile trwa taki proces hehe no widzisz sie wygłupilem:)
    Co do podlaczenia to jak wczesniej pisalem dla konsoli niema juz miejsca czyli rozumiem ze sam naped wystarczy mam kontroler+usbprobe?
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No napęd musisz podłączyć pod port sata w kompie lub do kontrolera sata na pci, jeżeli nie masz miejsca to odłącz jakieś urządzenie. Nie podłączaj czasem do przejściówek sata-usb bo Ci to nie zadziała. Usb probe użyj sobie do zasilania napędu i nawet konsoli nie będziesz musiał brać, sam napęd wystarczy :)
     
    1 osoba to lubi.
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    No wlasnie mam kontroler sata via vt6421A i usb probe czyli biore sam naped bardzo mi pomogłes dzieki wielkie:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum