1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash-pendrive-pomoc

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez djakdamian, Październik 29, 2011.

  1. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Kupiłem urzadzenie USB Probe, zrobiłem flash jungeflasherem lecz po zamontowaniu napedu do xboxa wyskakuje blad e64 od sprzedawcy dowiedzialem sie ze to najprawdopodobniej brick i kazal mi to usunac dosflashem, lecz dosflash 32 pod WinXP takjakby nie wyszukuje napedu tak samo jungeflasher.Gdzies czytalem ze trzeba zrobic bootowalny pendrive lecz nigdzie nie moge znalezc jak to dokladnie zrobic.Juz mnie cos trafia siedze od rana przy tym i nie moge skonczyc.Moze jest jakis iny powod ma ktos moze jakies pomysly czy cos?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. secondcitysavior

    secondcitysavior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbój wprowadzić w ciemno w vendor mode w jungle, mi to pomogło i jeszcze raz sflashowac
     
  4. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
  5. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    lub jak masz włączonego JF to kliknij Device ID i jak wyskoczy komunikat żeby wyłączyć i włączyć to zanim klikniesz Yes wyłącz Probe i kliknij jest a potem włącz i powinien Ci od razu wskoczyć status 0x52
     
  6. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To tak w Jf probowalem tego sposobu w ciemno i chyba nawet naped wyszukalo lecz gdy wcisnalem "write" pojawil mi sie taki oto komunikat "Drive returned invalid status".I co z tym zrobic?
     
  7. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    tak wprowadzisz napęd w Vendor Mode i wgrasz FW
     
  8. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Device id? Gdzie jest taka opcja?
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Intro device id.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  10. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
  11. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
  13. secondcitysavior

    secondcitysavior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też miałem ten sam problem :p pobrałem JF w wersji 1.84 i bez problemu poszło writing bank
     
  14. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    TO samolecz wiecej kropek sie pojawia przy bank.Dziwi mnie jeszcze jedno ze jak zalaczam USB probe komp sie co chwile wiesza na 20-30 sek potem na chwile wszystko wraca do normalnosci i potem znowu sie zawiesza.Oj czuje ze ciezko bedzie...Czekam na dalsze sugestie
     
  15. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    napisz do mnie na GG: 485957
     
  16. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    intro/device ID póżniej liteon eras później write tak robisz?
     
  17. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak robilem, teraz sie zastanwiam czy płyta z gra w napedzie nie przeszkadza
     
  18. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    to ją wyjmij i wtedy spróbój
     
  19. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A masz moze jakis sposob na wyjecie plyty mechanicznie? Bo po podlaczeniu do xboxa tacka sie nie wysuwa

    edit:
    Przeinstalowalem windowsa i Jf zawiesza sie ciagle w tym samym momencie juz mi brakuje pomyslow co robic...
    jakby ktos mial jakikolwiek pomysl to pisac tu albo na gg-402492
     

Poleć forum