1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash pod chipsetem AMD690

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez adidas2009, Wrzesień 28, 2010.

  1. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ma ktos moze pomysl co zrobic zeby naped (Benq) zostal wykryty przez DosFlash'a pod tym ukladem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Tylko DosFlash nie widzi napędu, czy JungleFlasher też? Jeżeli oba programy nie widzą urządzenia, niestety ratuje Cie tylko zmiana kontrolera. Swoją drogą BenQ nie jest taki markotny jak LiteOn i wydaje mi się, że powinien być widziany, ale to tylko moje przypuszczenia.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wlasnie odwrotnie - liteon idzie praktycznie na kazdym, z benq jest roznie.
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    DosFlash 1.8 wykryl mi sam naped, az do momentu odblokowania pamieci szlo dobrze...no i na tym sie skonczylo, gdy wlaczam ponownie konsole Status sie nie zmienia praktycznie tylko mryga z 7F na 51 chyba i tak co chwile.
    W zyciu z 3 szt. Samsungow flashowalem DosFlashem pod plycie z nForce i szlo gladko, dlatego w miare wiem o co chodzi.

    [​IMG]


    Czym moge jeszcze sflahowac naped - ale w dosie, bo wiem ze znajac zycie na nim by sie skonczylo.
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak ci mryga status to wyłącz i włącz napięcie napędu
    przy jednym benq pomogło mi wysunięcie tacki do połowy
     
Wczytywanie...

Poleć forum