1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash-problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez djakdamian, Listopad 9, 2011.

  1. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Brat cioteczny dał mi do sflashowania swoj naped.I problem polega na tym ze ani u niego na kompie ani u mnie Jf nie widzi napedu, nie mam szczytać klucza napedu.Dodam jeszcze tylko, że brat uzyl aktualizacji z fify 12.Wie ktos co z tym zrobic, moze w jakis inny sposob ten klucz wyciagnac?Dodam ze robie to urzadzonkiem USB Probe.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie napisałeś jaki napęd.
    Może zmień port sata.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  5. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    aktualizacja poszla do konca??

    poszla jak dzialaja oryginaly
     
  7. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co wiem to chyba tak(zapytam sie go dokladnie jak wroci ze szkoly).Po aktualizacji chodzily tylko oryginaly

    edit:
    Czyli aktualizacja poszla, wiec problem lezy gdzie indziej tylko gdzie?
     

Poleć forum