1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash Samsunga

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez filo12345filo, Październik 23, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. filo12345filo

    filo12345filo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zalesice koło Radomia
    Witam.Posiadam obecnie konsolę ze spoofowanym samsungiem z liteona.Chciałbym wgrać najnowszego LT.I tu rodzi się moje pytanie: Wgrywając firmware wykorzystuję klucz napędu z liteona czy z samsunga robiąc tak jak w tym temacie: http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-samsung-benq-jungleflasher-8932.html ? A może lepiej włożyć z powrotem tego liteona i jego przerobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lysiutki

    lysiutki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Lepiej Lite-ona z powrotem. Ale teraz samsunga też zrobisz. Zczytaj z niego klucz i z tym wgraj LT 2.0.1 od samsunga, bez spoofowania jako liteon
     
  4. filo12345filo

    filo12345filo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zalesice koło Radomia
    A możesz wytłumaczyć jak to dokładnie zrobić bo nie wszystko zrozumiałem.Mam już klucz napędu od sasmunga.To wystarczy tylko wgrać fw tak jak w poradniku? I mam wykorzystać klucz samsunga tak?
     
  5. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dokładnie tak jak piszesz filo12345filo (ps. klucz jest identyczny)
     
  6. cycunec

    cycunec Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robie*spoof samsunga z liteona[ponieważ*zepsuł*się].*Jungleflash*wykrywa*samsunga*lecz*nie*chce*przejść*w*vendor*mode.*z liteonem*nie*ma*żadnych*problemow.*Płyta*na*chpsecie*intela.
     
  7. emre

    emre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem ten sam problem co ty kupiłem kontroler via i poszło od razu
     
  8. kakulukia

    kakulukia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lt2.01 wciaz nie czyta gier na "spoofach" :)
     
  9. lysiutki

    lysiutki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    dlatego wgrywa sie oryginalny soft, już nie trzeba mieć spoofowanych napędów, któryś dash to wymaganie usunął. Jeszcze nie wgrywałem, ale czytałem że bez problemu kopie xgd3 działają.
     
  10. Spartacus

    Spartacus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @lysiutki: czyli jak mam identycznie jak autor tematu to mogę wgrać to FW co wyszło i nowe gry będą chodzić? Pisałem o tym fakcie w temacie w którym wypowiadałeś się http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/spoofed-samsung-nowy-dashboard-92988-3.html mój post #30: "Podobna sytuacja jak koledzy, niestety. Jeżeli nie interesują mnie gry z AP25, bo chyba ukazało się tylko kilka i dalej nie wychodzą to da się coś zrobić z konsolą niekupująca nowego napędu, aby produkcje nowe z XGD3 chodziły? Mój dashboard 12625."

    Przewertowałem to forum i jak dotąd nie było rady na ten mankament z spoofem pozostawała tylko wymiana napędu na lite-on a przy moim xboxie nie jest to gra warta świeczki niestety. Też jak wygląda aktualizacja dasha, bo podobno był problem ze spoofem. Uprzejmie dziękuje za odpowiedź.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum