1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash - Slim z LiteOn'em

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KrySpeQ, Wrzesień 3, 2012.

  1. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    Witajcie. Moj Xbox stoi zakurzony w kącie od prawie 9 miesięcy (spowodowane jest to tym iż nie wiem czy można już przerobić moją konsolę [MRF date i lot podam na koncu]). Tak więc moje pytanie brzmi: Czy jest już możliwość normalnego zflashowania napędu w moim klocku bez ingerencji w podzespoły, czyli bez tzw. Drill'a ?

    LOT: 1025x
    Mrf Date 2010-06-15
    Napęd: LiteOn 16D4S
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Czy aby na pewno jest tam napęd LiteON 16D2S? Troche to dziwne, bo jest to napęd z konsoli X360 PHAT.
    W Twoim Slimie powinien być napęd 16D4S, który już od dawna można przerobić, przeróbką LT3.0.
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    masz 16d4s a nie d2s bez ingerencji w napęd nie zrobisz ciąć albo wiercić trzeba
     
    1 osoba to lubi.
  5. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    Mój błąd, źle skopiowałem sygnaturę napędu. No to czyli pozostaje mi tylko cięcie napędu. A w moim zapyziałym mieście nikt się tego nie chce podjąć. No nic, dzięki za pomoc.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to wyslij gdzieś w polske
     
Wczytywanie...

Poleć forum