1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flash/ stary napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciexx123, Październik 9, 2012.

  1. maciexx123

    maciexx123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, od razu z góry wielkie przeprosiny, że nie używam wyszukiwarki, nie czytam etc etc, używam kilku for i wiem z czym to się je... Jak widzicie jestem tu od dawna lecz jestem nie aktywny z braku czasu po prostu.

    Do rzeczy, mam X360 jeszcze za czasów Jaspera z sierpnia 2008r, przebieg nie wielki RROD do mnie nie zawitał :p miałem w nim napęd LiteON, gdzie były to czasy kiedy trudno było go przerobic, ale z kuzynem nie zraźiliśmy się i zabraliśmy się do tego... Efekt taki, że wyciągneliśmy klucz przerobiliśmy FW i wgraliśmy, a z napędu poszedł dym... okej, kupiłem napęd Samusnga, wgraliśmy tam klucz z Litka i iX 1.5 (chyba) i wszystko gra po dziś dzień.
    Lecz... od dawna konsoli nie używałem i nie ściągałem nowych gierk (sprzęt ma się dobrze), a teraz wyjechałem sobie na studia i bym sobie pograł ;D

    I tu kieruje pytanie do was, czy da się coś z tego zrobić ? Da się bez problemu wgrać jakiś najnowszy FW do tego napędu jeśli nie mam tych kluczy itd ? I ewentualnie jaki będzie koszt takiejże operacji ?

    Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i przepraszam jeszcze raz, bo pewnie poruszane to już tu było nie raz :/

    PS. Jeśli ktoś byłby tak miły i podesłał mi jeszcze w tym temacie linka jak się teraz nagrywa gierki to byłoby super fajnie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: flash/ stary napęd

    Zaczac trzea od zakupu napedu,liteon 16d2s. Tak trzeba nie da sie inaczej

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. maciexx123

    maciexx123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Serio ? Ale lipa... myślałem, że Samsunga to się flashnie bez problemu :/ dawno już w tym nie siedzę dlatego chcę to oddać w ręce profesjonalisty, a ja chcę tylko trochę pograć
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niestety teraz nowe zabezpieczenia i jeśli zamieniłeś LiteOn na Samsunga to niestety będziesz miał problem z odpaleniem nowych gier, a konkretnie XGD3 więc kupno LiteOna jest nieuniknione. A klucz będzie można wyjąć z Samsunga.
     
  6. maciexx123

    maciexx123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzwoniłem do jakiegoś ziomka co się tym zajmuje kosztorys mam nakreślony, myślałem, że łatwiej będzie, a tu nie miła niespodzianka i lipa konkret .... a pamiętam jak były czasy, ze jedynym sposobem na przerobienie litka była podmiana napędu
     
Wczytywanie...

Poleć forum