1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FLash z 1,6 do Lt+ a gry poprzerabiane na wave3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mrokness, Kwiecień 19, 2011.

  1. mrokness

    mrokness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam x-a przerobionega na chyba 1.6, napęd lite-on. wszystkie gry od wave 4 do tego obecnego chyba 11 przerabiałem na wave 3. teraz chcę przerobić x-a na ten najnowszy Lt+ czy jakoś tam. moje pytanie. czy wszystkie gry z pozamienianym wavem będą działac na nowym sofcie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Będą, ale próba używania takich gier na XBL zakończy się zbanowaniem konsoli.
     
  4. mrokness

    mrokness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spoko. na live nie gram. i tak pewnie mam już flage offline.
     
  5. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Niekoniecznie... ;)
    Też mam ix 1.6 i przerabiam na wave3...
    Gram w gry z AP2.5 (offline) i niby flagi nie mam...
    Sprawdzałem wczoraj w Xval ^^

    EDIT://

    Z tą przeróbką na LT+ lepiej poczekaj, wyjdzie nowy dash, będzie nowy LT...
    Też na to czekam ;)
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak tylko ze jak wyjdzie nowy dash to nie prędko zrobisz flash bo ten dash flas***e napęd na ofw i klucz 00000000000000000000

    więc teraz rob flash i trzymaj klucz
     
  7. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Wystarczy go nie wgrywać i czekać na nowy LT, wtedy mu ktoś wyciągnie klucz (o ile go nie ma w chwili obecnej).
    Ogólnie bez sensu będzie wgrywanie nowego dasha, uwalenie sobie gier i czekanie na nowe LT... o_O
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zobaczymy czy bedziesz taki mądry jak podłączysz sie do live i niechcący poebierzesz albo bedzie w jakiejś nowej grze.....
     
  9. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    No ok... pobierze mi się aktualizacja, wyzeruje mi klucz z napędu i będzie BUBA... :D
    Co w takim przypadku da mi posiadanie LT+ 1.1? :>
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Będzie mógł to zrobić w dowolnym momencie... o_O
    Pod warunkiem, że sobie głupio aktualizacji nie zrobi.
    Na szczęście może z 1% ludzi jest tak "sprytnych" ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum