1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash z 1.6 na 1.61 LiteOn

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kylo17, Listopad 7, 2009.

  1. Kylo17

    Kylo17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam x-a przerobionego iXtreme 1.6 ( Napęd LiteOn) i posiadam pytanie jeżeli wyjdzie nowy frimware (1.61) to czy bedzie możliwy reflash tego że napędu na nowszy frimware bez rozbierania konsoli i podpinania odtwarzacza pod PC ? i czy będe mógł na tym flashu grać w gry zabezpieczone w wave 4 bez żadnego bootowania i kombinowania ? Chciałbym jeszcze poinformować ze nigdy nie miałem podpiętej tej konsoli pod neta i nie mam zamiaru jej podłączać gdyż nie interesuje mnie gra na XBL, więc mogę kombinować we wszystkie strony bez obawy o bana. Wybaczcie jeżeli odpowiedz jest banalna ponieważ jestem newbie w tym temacie :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Tak musisz tylko podpiac pod pc jesli znasz key.
     
  4. Kylo17

    Kylo17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Orginalny czy ten który aktualnie mam w napędzie ?
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    No ten key ktory masz w napedzi, jak msz od niego zgrany key to nie musisz ponownie wyciagac.
     
  6. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Jeśli nigdy nie będziesz podpinał pod neta, to nie ma sensu (na razie) aktualizować. Skorzystaj z patcha z wave4 na wave3 i będziesz mógł grać w co chcesz.
     
  7. Franusss

    Franusss Banned

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sorki, podepnę się troszkę do tematu :) :


    Klucz napędu mam na CD. Czy mogę jakoś sam podłączyć mojego Xboxa 360 ( lub sam napęd ) do PC i sam go przerobić na ixtreme 1.61 ??

    dodam, że już mam iXtreme 1.51 a teraz chcę 1.61 :).

    Jak tak to jak to zrobić ??
     
  8. bbong

    bbong Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    http://xboxforum.pl/poradniki-f27/
     
Wczytywanie...

Poleć forum